Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Yıldız Spor Play-Off'ta

Sezon başında kurulan ve kurulduğu sezonda da büyük başarılara imza atan İskenderun Yıldız Sporluları kutluyoruz.

İskenderun Yıldız Spor Play-Off'ta

Spor   A+a-

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (D) grubunda mücadele eden İskenderun Yıldız Spor, ligin bitmesine 3 hafta kala tüm karşılaşmalardan sahadan galibiyetle ayrılarak Play-Off'a çıkmayı garantileyen ilk takım oldu. Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Ahmet Yapıcı, Vurkan Yüksel ile Mehmet Gülle'nin yönettiği karşılaşmada İskenderun Yıldız Spor Bekbele Gençlik Spor'u 4-1 mağlup etti. İskenderun Yıldız Spor'un gollerini Banan Çelik (2), Doğukan Cebrail Ceren ile Levent Fatih Erten aratken, Bekbele Gençlik'in tek golünü de Mustafa Pekgoca attı.
Alınan bu sonucun ardından İskenderun Yıldız Spor, ligin bitmesine 3 hafta kala, 7 karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılarak puanını 21'e yükselterek Play-Off'a çıkmayı garantiledi.
Sezon öncesi İskenderun ve bölgesindeki yetenekli futbolcuları bünyesine katarak kurulan, ve kurulduğu sezonda da büyük başarılara imza atan, İskenderun Yıldız Spor'un kulüp Başkanı Hasan Şirin, Teknik Direktör Halit Yavuz'u ve futbolcularını kutluyoruz.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş