Skip Navigation Links

Hizmetlerden Pay Alamayan Üçgüllük Gerekli Cevabı 31 Mart’ta Verecek!

Arsuz Üçgüllük Mahallesi’nde halkla buluşan Abdulkadir Özel ve Necim Bozkurt: Hizmetlerden Pay Alamayan Üçgüllük Gerekli Cevabı 31 Mart’ta Verecek

Hizmetlerden Pay Alamayan Üçgüllük Gerekli Cevabı 31 Mart’ta Verecek!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Üçgüllük Mahallesi’nde halkla buluşan Abdulkadir Özel ve Necim Bozkurt:
 
Hizmetlerden Pay Alamayan Üçgüllük Gerekli Cevabı 31 Mart’ta Verecek!
 
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt ile birlikte Arsuz’da girmedik gönül, sıkmadık el bırakmamak kararlılığıyla çalışmalarını sürdürüyorlar.
Arsuz ilçesinde tarımsal faaliyet ve ticaretin en yoğun bir şekilde yapıldığı Üçgüllük Mahallesi’nde halkla buluşan Özel ve Bozkurt, mahalle meydanında coşkulu kalabalığa hitap ettiler.
AK Parti Arsuz Belediye Meclis Üyesi Adayı ve geçmiş dönem Üçgüllük Belediye Başkanı Bedi Palta ile yine meclis üyesi adayı Çiğdem Ay’ın mahalle meydanında hazırladıkları toplantıda halkın coşkulu ve ilgisi 31 Mart seçimlerinin sonucuna ilişkin önemli mesajlar verdi.
Geçtiğimiz tüm seçimlerde CHP’ye yüzde 90 oranında oy veren Üçgüllük Mahallesi’nde AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler’e gösterilen ilgi ve verilen desteğe teşekkür eden AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, halkın sorunlarının çözülmesi, hizmetlerden hak ettiği payı alması, belediyecilik hizmetlerinin olması gerektiği gibi ulaştırılması için vatandaşların verdiği desteğin çok önemli olduğunu söyledi.
İskenderun’da yapılan battı çıktı projesinin tam bir hüsran olduğu örneğini halkla paylaşan Abdulkadir Özel, CHP’li milletvekillerinin de battı çıktı projesinin tam bir hüsran olduğunu itiraf ettiklerine dikkat çekti.
Yapılan tüm hizmetlerin siyasi parti farketmeksizin herkesin ödediği vergilerle yapıldığını belirten Özel, milletvekilinin de belediye başkanının da seçildikten sonra herkesin vekili ve başkanı olması gerektiğini ifade etti.
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’un icraatçı bir belediyeci olduğunu belirten Vekil Özel, tutuğunu koparan, mücadeleci bir kişiliğe sahip Necim Bozkurt’un belediye başkanı seçilmesi durumunda, halkın taleplerini yerine getirmek için kendisine uykuyu haram edeceğini söyledi.
Arsuz, Samandağ ve Defne’den rekor oy alan Lütfü Savaş’ın bu üç ilçeyi dışladığını ve belediyecilik hizmetlerini getirmediğini belirten Abdulkadir Özel, bunu halkın görmesi gerektiğini ifade ederken, CHP’li seçmenin oyunu çantada keklik gören Lütfü Savaş’ın hüsrana uğrayacağını söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hizmetlerden Pay Alamayan Üçgüllük Gerekli Cevabı 31 Mart’ta Verecek! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet