Skip Navigation Links

Arsuz Merkezin Böyle Bir Pazara İhtiyacı Vardı

Arsuz’un Çetillik Mahallesinde Arsuz Belediyesi ve Arsuz’lu İş İnsanlarının desteği ile yaptırılan “Arsuz Semt Pazarı”

Arsuz Merkezin Böyle Bir Pazara İhtiyacı VardıWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Merkezin Böyle Bir Pazara İhtiyacı Vardı
Arsuz’un Çetillik Mahallesinde Arsuz Belediyesi ve Arsuz’lu İş İnsanlarının desteği ile yaptırılan “Arsuz Semt Pazarı” düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılışa, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, İş İnsanları ve pazarcı esnafı katıldı. Arsuz semt pazarının çok fonksiyonel bir işlev gördüğünü belirten Başkan Culha, “İçinde bulunduğumuz Çetillik Mahallemizin semt pazarı, her ne kadar semt pazarı olsa da çok fonksiyonel bir işlev görmektedir. Haftanın en az bir ve ya iki günü Araç Muayene İstasyonu olarak da kullanılmaktadır. Dönem dönem bölge halkımızın gerek iyi günlerinde, gerekse kötü günlerinde kullanabilecekleri bir alan. Tabi bu yola çıkarken kentimizin ihtiyaçları temelinde bir çalışma yapıyorduk. Bu anlamda Arsuz merkezin böyle bir pazara ihtiyacı vardı. İlk semt pazarımızı Karaağaç’a yaptık. Açılışını yaptığımız pazar yeri diğerine göre biraz küçük olsa da bölgedeki ender tesislerden biri.
Merkez nüfusumuz yazın çok artmaktadır. Yazın inanılmaz bir yoğunluk oluyor. Bu nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak üzere modern bir tesis yaptık. Bu tesiste hemşerilerimiz kendi ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilmektedir. Burada dikkate aldığımız en önemli husus, bölgemizde üretilen ürünlerin burada satılmasıdır. Bir o kadar da önemli bulduğumuz bir şey daha var. O da, kadın kardeşlerimizin el emeği, göz nuru kendi ürünlerinin burada satılası. Bu bizim için önemliydi ve bunu sağladık. Bu tesisi biz, hayırsever işadamlarımızın katkısı ve desteği ile yaptık. Ben tekrardan iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Pazarımızın başta Arsuz’umuza ve bütün bölge halkına hayırlı olmasını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum,” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz Merkezin Böyle Bir Pazara İhtiyacı Vardı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet