Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu; “31 Mart Zaferi, Hepimizin Ortak Mücadelesiyle Bizim Olacak”

Gürsel Mahallesindeki ‘Mahalle Toplantısı’ miting havasında geçen Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı

Şahutoğlu; “31 Mart Zaferi, Hepimizin Ortak Mücadelesiyle Bizim Olacak”

Politika   A+a-

Dr. Yılmaz Şahutoğlu, mahalleli gençlerin ‘En Büyük Başkan Yılmaz Başkan!’ ‘Gürsel Seninle, Durma İlerle!’ sloganlarıyla coşkulu bir şekilde mahalleye giriş yaptı. Şahutoğlu, buradaki coşkulu kalabalığa zafere yakın olduklarını söyledi.
 
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nun da katılım gösterdiği toplantıya, yağmura rağmen mahalle halkının da yoğun ilgisi vardı. Sloganlar, alkışlar ve zılgıtlarla toplantının yapılacağı salona giren CHP Heyeti, coşkulu karşılamadan ötürü mahalle sakinlerine ve özellikle gençlere teşekkür etti.
 
CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nun selamlama konuşmasının ardından söz alan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin; “Bu seçimde özellikle kadınlarımız ve gençlerimize sesleniyorum. Mutfakta tencereler kaynamıyor, gençlerimiz gelecekten umutsuz! Bunlara çözüm ise yaşadığımız yerlerden başlayacak. Bütün hastalıklara derman bir belediye başkanımız var. Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na ve Lütfü Savaş’a sarılmanızı istiyorum” diye konuştu.
 
 
 
1 Mart’ın Neticesini Şimdiden Görüyorum!
 
Dakikalarca süren alkışlar eşliğinde konuşmasına başlayan Şahutoğlu, bu coşkulu karşılamayla büyük bir enerji topladıklarını, güçlerine güç kattıklarını ifade ederek, mahalle sakinlerine teşekkür etti.
 
Şahutoğlu; “Gülen yüzlerinizden, ışıldayan gözlerinizden 1 Mart’ın neticesini şimdiden görüyorum. Gece demeden gündüz demeden, CHP sancağını İskenderun Belediyesine dikinceye kadar sizlerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Zafer hepimizin olacak!
 
Burada İskenderun’un ruhu, heyecanı geleceği var. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Biz buradan aldığımız enerjiyle İskenderun’un 45 mahallesine yayılıyoruz, üzerimize düşen sorumluluğu ve çalışma azmini sergileyerek çalışıyoruz.
 
Bu seçim bir siyasi parti seçimi, lider seçimi, başbakan seçimi değil. Bizim halimizden ağaçtan düşenler anlar, bizimle yaşayanlar anlar. Bizim sesimiz-soluğumuz olacak, gece gündüz bizimle dertlenecek olanlar anlar. Samimiyetle, özveriyle beraber mücadele edenler anlar. Bu şehri yaşayanlar anlar.
 
Biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Yerel yönetimler hizmet için varlar ama bu şehirde önce bizim birliğe, huzura, barışa ihtiyaç var. Herkesi kucaklayan, 45 mahalleyi asli evlat olarak gören, Yaratılanı Yaradan’dan ötürü baş tacı eden bir zihniyet lazım. Bu zihniyet sosyal demokrat belediyecilikte var. Biz bu zihniyetle geliyoruz” diye konuştu.
 
 
Ekonomik Gelişiminin Önünü Açacak Projelerle Geliyoruz
 
Yerel yönetimlerde ulaşılabilirliğin çok büyük önem taşıdığına da vurgu yapan Şahutoğlu; “Sorunlarınızı, samimi, yapıcı, iyi niyetli değerlendirecek ve çözümü noktasında irade gösterecek bir yönetim olmalı. Bizimle birlikte, rahatlıkla ulaşılabilen bir yönetimle tanışacak İskenderun. Her mahallenin sorunlarını o mahallenin temsilcileri, muhtarları, kanaat önderleri ile istişare ederek çözeceğiz. Kenti, sivil toplum kuruluşları, kentin ileri gelenleri, dinamikleri, ortaklaşa hedefler ve projeler üreten kent konseyiyle yöneteceğiz. Yani bu kentin kaderinin belirlenmesinde hepinizin emeği olacak.
 
Gençlerimizin istihdamına, şehrimizin tanıtımına yönelik ekonomik gelişiminin önünü açacak projelerle geliyoruz. Sizin ihtiyacınız ne varsa tamamının içerisinde yer aldığı projelerimizle geliyoruz. İskenderun Belediyesi; sahip olduğu imkânları asla ranta ve talana değil, umumun menfaatini önceleyen, 250 bin İskenderunlunun menfaatini ön panda tutacak şekilde hareket edecek. 31 Mart Zaferi hepimizin ortak mücadelesiyle bizim olacak. Ev-ev, mahalle-mahalle, herkese ulaşmaya çalışan iyi niyetli gayretlerin sonucunda kazanılacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar