Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'a Hizmet İçin Gece Gündüz Çalışacağız!

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Milletvekili Abdülkadir Özel ile birlikte, Yörük çadırına konuk oldu;

İskenderun'a Hizmet İçin Gece Gündüz Çalışacağız!

Politika   A+a-

 İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Yörük çadırındaki kahvaltı programına, Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Cumhur ittifakı teşkilat başkanları ve meclis üyesi adaylar konuk oldu.
İskenderun’a dair hedeflerini ve yönetim ilkesini anlatan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Bizim çok işimiz var kardeşlerim. Biz önce vatandaşın işi, vatandaşın derdini diyeceğiz. Biz yeni nesil semt pazarları yapacağız. İnsanlarımıza dokunan hizmetlere odaklanacağız. Esnafımızı düşüneceğiz. İnsanlarımız huzurlu mu, yollarda çukur var mı? Bunu düşeneceğiz! İskenderun’a değer katmak için çalışacağız” ifadelerine yer verdi.Tosyalı, “Değerli kardeşlerim milletimiz ile daima iç içe olup vatandaşın derdine derman olursak, AK Parti belediyesi olmanın karşılığını hakkını vermiş oluruz. Bugün Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Sayın Bakanlarımızın, Milletvekillerimizin, dava arkadaşlarımızın, İskenderunlu hemşehrilerimizin bizden istediği budur. Biz bunu istiyoruz. Allah'ın izniyle bunu yapacağız! Bir defa İskenderun’un problemlerini halının altına süpürmeyeceğiz. Aylardır sahadayız. Biz bu sorunların hepsini çözeceğiz! Biz bu memleketin evladıyız. Yeni doğmuş bir bebekten, 90 yaşına gelmiş bir hacı amcamızın, teyzemizin hayatındaki tüm eksikleri biliyoruz. Onların tamamını, toplumun her kesiminin ilgilendiren projelerimiz ile yaşam konforunu artırmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Bugün AK Partimizin başarısı için çalışacağız. Ancak 1 Nisan'dan sonra milletimiz için çalışacağız. Halkımız için çalışacağız, İskenderunumuz için çalışacağız” ifadeleri ile noktaladı. 
‘FATİH BAŞKANIMIZ, AŞKLA VE ŞEVKLE HİZMET EDECEK’AK Parti milletvekili Abdülkadir Özel de “AK Parti demek dava adamlığı demek. AK Parti demek hizmet demektir. AK Parti demek ‘onlar konuşur ama AK Parti yapar’ demek, AK Parti kendisini hizmete adamış, aşkla, tevazu ile samimi ve gayretli olmak demektir. Burada tevazu sahibi, samimi gayretli bir başkan adayımız var. İnşallah 31 Mart akşamı belediyenin koltuğuna oturacak ve aşkla şevkle hizmet edecek. Değerli hemşerilerim buraya kadar gelerek karınca misali safınızı belli ettiniz ya hepinizden Allah razı olsun diyorum” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş