Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu; “Davamız Hizmet Sevdamız Sizlersiniz”

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu,

Şahutoğlu; “Davamız Hizmet Sevdamız Sizlersiniz”

Politika   A+a-

Modern Evler, İsmet İnönü, Sakarya Mahalleleri ile Öğme İş sitesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
 
Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda, mahallelinin sıkıntılarını dinleyen Şahutoğlu, sorunların çözümü noktasında hayata geçirecekleri projeleri anlattı.
 
 
“Önce huzur ve güven, sonra hizmet” diyen Şahutoğlu; “Temel hedefimiz, burada yaşayan her kesimin barış içinde, kardeşlik ikliminde, huzurlu ve güvenli yaşamasını sağlamak, insanımıza mutlu, huzurlu bir gelecek yaratmak.
 
 
45 mahallemizin tamamına yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Her mahallemizin ihtiyaçları farklı. Belediyemizin imkanlarının elverdiği koşullarda, 250 bin İskenderunlunun çıkarını gözeterek, sizlere hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız. Bunu yaparken, ihtiyaç sahiplerini öncüleyerek, eşit, hakkaniyetli ve adaletli olacağız” diye konuştu.
 
 
Kentsel dönüşüm ile ilgili olarak sorulan bir soruya da yanıt veren Şahutoğlu; “Kentsel dönüşüm ile ilgili görüşümüz, mahalle sakinleri, kanaat önderleriyle görüşülerek yerinde dönüşüm yapmak.
 
 
Mahallerimizin ihtiyacı olan semt pazarları, taziye salonları, çok amaçlı salonlar, oyun parkları gibi birçok hizmeti kent halkımıza kazandıracağız. Bu şehri yeniden modern, yarınlar için umut veren, temiz ve hijyenik bir kent yapacağız. Bu yola çıkarken, sevdam var, davam var dedim. Davamız İskenderun’un hak ettiği hizmetleri alması, sevdamız sizlersiniz” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş