Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz'da İki Muhtarlık Binası Daha Açıldı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Gökmeydan ve Çetillik Mahallelerinde yapımı tamamlanan Muhtarlık Binaları’nın açılışını gerçekleştirdi.

Arsuz'da İki Muhtarlık Binası Daha AçıldıWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Gökmeydan ve Çetillik Mahallelerinde yapımı tamamlanan Muhtarlık Binaları’nın açılışını gerçekleştirdi.
Arsuz Belediyesi tarafından Gökmeydan ve Çetillik mahallelerinde yaptırılan “Muhtarlık Binalarının” açılış törenine Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Başkan Yardımcıları, Muhtarlar, Birim Müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı. Yerel yönetimlerde muhtarlıkların çözüm ortağı olduğunu ifade eden Başkan Nazım Culha, “Biz beş yıllık süremiz içerisine tüm muhtarlarımızla uyum içerisinde çalıştık. Herhangi bir sıkıntımız olmadı. Tabi muhtar arkadaşlarımız çok zor şatlar altında çalışıyorlar. Çalışacakları, oturacakları bir yer yoktu. Biz buradan hareket ederek özellikle ilçemiz içerisinde binası olmayan mahallelerimizi tespit ederek bu binaları yaptık. Bu binayı muhtarlarımıza teslim ediyoruz. Devlet, hizmet, kurumlar süreklilik arz eder. Hangi arkadaşımız gelirse gelsin bu mahalleye, bu kente hizmet etmek için ciddi bir gayret sarf edecektir. Bu zaman dilimi içerisinde muhtarlarımızın yanında durduk. Halkımıza daha iyi hizmet etmek adına muhtarlarımızla ciddi bir iş birliği içerisinde olduk. Ben bu binaların başta bulunduğu mahalleye, ardından Arsuz’umuza hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz'da İki Muhtarlık Binası Daha Açıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar