Skip Navigation Links

Dünya markaları artık İskenderun'da..

Fabrika Altın Yıldız, Divarese, Tommy Hılfıger ve Abercrombie&Fitch markalarına ulaşmak için İskenderun dışına çıkmaya gerek kalmadı. Markanın peşinde

Ekonomi   A+a-

Fabrika Altın Yıldız, Divarese, Tommy Hılfıger ve Abercrombie&Fitch markalarına ulaşmak için İskenderun dışına çıkmaya gerek kalmadı. Markanın peşinden koşmaktan yorulanlar için marka giyimler artık İskenderun’da.

Dünya markaları artık İskenderun’da..

İskenderun bir çok yönden gelişiyor, ihtiyaçları farklılaşıyor. Eğitim, kültür ve ekonomik düzeyi yükselen İskenderunlu, yıllardır marka ürünlere ulaşmak için Adana ve değişik büyük şehirlerde alış veriş yapmak durumunda kalıyordu. Bunun farkında olan yerli yatırımcılar, İskenderun’daki ekonomik büyümeye paralel artan talebi karşılamak için marka ürünlerin mağazalarını bir bir açmaya başladılar. Son yıllarda en büyük cesaret örneğini gösteren Sanayici Mehmet Ali Bulut, açtığı üç mağazada dört ünlü markayı tutkunlarıyla buluşturdu. Yüzlerce davetli, birbirinden güzel model ve kalitede giyim ve ayakkabıları açılış kokteylini fırsat bilerek aldılar.


Tutkunu olduğunuz markalar artık İskenderun’da..
İskenderun'da üç markanın satışa sunulacağı üç mağaza düzenlenen törenle hizmete girdi. Atatürk Bulvarı Kordon apartmanı altı, Belediye Sosyal Tesisi karşısı 37/A adresinde hizmete giren üç mağaza, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Belediye Başkan Yardımcıları Haluk Arlı ve Sefa Boran, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vekili Müfit Tennioğlu, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Düzen, çıok sayıda sanayici işadamı, AKP lçe Başkanı Musa Kurşun ve davetliler katıldı. Fabrika Altın Yıldız, Divarese, Tommy Hılfıger ve Abercrombie&Fitch markalı ürünlerin satışa sunulduğu mağazanın işletmeciliğini İskenderunlu 20 yıllık sanayici Mehmet Ali Bulut ve Adanalı ortağı Mehmet Faruk Işıkay yapıyor. Mağazada, bay-bayan ve çocuklara yönelik spor, abiye giyimin yanı sıra, ayakkabı ve çanta da kent halkının beğenisine sunuluyor.


'Hizmet yelpazesini genişletmek için mağazacılığa girdik'
Açılış öncesinda gazetemize açıklamada bulunan mağazanın işletmecilerinden, İskenderunlu 20 yıllık sanayici Makina Mühendisi Mehmet Ali Bulut, bölge halkına hizmet yelpazelerini genişletebilmek için mağazacılık sistemine girmeyi uygun gördüklerini, bu alanda da başarıyla İskenderunlulara hizmet edeceklerini söyledi. Kriz ortamlarının fırsatlar barındırdığını kaydeden Bulut, "Büyümenin bir yolu da kriz ortamlarıdır. Normal zamanlarda büyümek kolay, önemli olan krizde büyüyebilmektir. Krizler fırsatları barındırır, biz de bu fırsatları analiz ederek değerlendirme çabasındayız. 300 metrekarede 3 ayrı mağaza oluşturduk. Diğer ortağımız Adana’dan, mağazalarımızdaki markaların Adana bölgesindeki bayilerimiz. İskenderun’da tuhafiyecilikten mağazacılığa geçişi sağlayacak arkadaşlardan biri. Biz de bunu ilkeli olarak yapacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz, büyümek" dedi.

'Krizin etkisi azalıyor'
Ülkede küresel finansal krizin etkilerinin yavaş da olsa azalma trendine girdiğini belirten Bulut, şunları söyledi: "Şu anda büyüme yavaş da olsa sağlanıyor, şu an aslında yatırımın ve büyümenin tam zamanı. Bizim de bu yatırımı yapmamızın sebebi şuydu; Şu an büyüme yavaş da olsa sağlanıyor, ülkemizde eksiden artıya doğru gidiş var, yatırım yapılması gereken bir dönem. Çünkü insanlar kriz yüzünden kemer sıktılar, giyimlerinden feragat ettiler, eskiyle idare ettiler. Eskinin eskisiyle uzun süre idare edilemeyeceğine göre, mutlaka yeni bir şeyler alınması gerekecek. Kriz etkisini yitirdiğinde, giyimde aşırı talep olabilir. Bunu düşünerek bu alanda yatırım yaptık. 3 bölmeye ayırdığımız mağazalarımızda Fabrika, Divare, Hilfiger, markalarını kent halkının beğenisine sunduk."



 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet