Skip Navigation Links

Çözüm Üreten Tuttuğunu Koparan Başkan İstiyoruz…

İşinsanlarından Necim Bozkurt’a Tam Destek…

Çözüm Üreten Tuttuğunu Koparan Başkan İstiyoruz… Web
TV

Arsuz   A+a-

 AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, beraberinde AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal ve meclis üyeleriyle birlikte Sezer Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.
Hatay’ın çeşitli ilçelerinde yatırımlarıyla istihdam yaratan, ekonomiye katkı sunan İşinsanlarının ikamet ettiği Sezer Sitesi’nde önemli mesajlar veren AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, toplantıyı organize eden yatırımcı işinsanları Suat Atasever, Ali İnan ve Atıf Ceritbinmez ile kendisini dinlemeye gelen herkese teşekkür ederek, Arsuz’da yatırımcıların önünü açarak, kalkınmaya, istihdama vesile olacak her türlü girişime destek vereceğini söyledi.
Küçük bir ilçe belediyesi imkanlarıyla küçük hizmetler yapmak yerine, devlet ve büyükşehir yatırımları desteğiyle ilçeyi kalkındırmak, çıkmaz sokaktan kurtarmak, bahane değil çözüm üretmek, eğitimden sağlığa, turizm yatırımlarından bacasız sanayi yatırımlarına, tarımdan balıkçılığa, kültür sanattan spora, dünyaya gelen her çocuğun sorumluluğunu omzunda taşıyan, çocukların, gençlerin, kadınların, yaşlıların geleceğini güvence altına alan bir belediyecilik yapmak, ortak aklı hakim kılan, herkesin fikrine saygı duyan ve uygulayan bir anlayışı yerleştirmek için AK Parti’den Arsuz Belediye Başkan Adayı olduğunu anlatan Necim Bozkurt, siyasete noktayı koyduktan yıllar sonra gelen teklif üzerine talep ettiği yatırımların sözünü en yetkili makamlardan aldığı için yola çıktığına dikkat çekti.
Toplantıda ev sahibi bir bayan kadınlarla ilgili projeleri ve meclis üyeleri arasında kadınları göremediğini söyleyince, salonda oturan Meclis Üyesi Adayları Gül Çetin, Çiğdem Ay ve Vahide Yıldız da Başkan Bozkurt’un masasına geçerek, Arsuz’a kadın eli değmesi, kadınların bakışıyla şekillenmesi için yola çıktıklarını ve Başkan Necim Bozkurt’un vizyon ve hedeflerine güvendikleri için AK Parti’de siyaset yapmaya karar verdiklerini anlattılar.
Toplantıda söz alan AK Parti Arsuz Belediye Meclis Üyesi Adayı Çiğdem Ay, hazırlanan seçim manifestosunda kadınlara sağlanan pozitif ayrımcılığa, kadınlara verilen öneme dikkat çekti.
Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’un anlattığı dev projeler toplantıya katılan işinsanlarının da beğenisini toplayınca, sohbete karşılıklı fikir alış verişleri ile devam edildi.
Sezer Sitesi Başkanı Yatırımcı İşinsanı Suat Atasever ve site sakinleri Başkan Necim Bozkurt’a teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundular.
 
 
 
 
 
 
 
Çözüm Üreten Tuttuğunu Koparan Başkan İstiyoruz…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet