Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Balıkçı Esnafından Aslan’a Yoğun İlgi

Seçim çalışmaları kapsamında Perakende Sebze halini ziyaret eden Mete Aslan balıkçı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Balıkçı Esnafından Aslan’a Yoğun İlgi

Politika   A+a-

Buranın giderek balık haline döndüğünü söyleyen Mete Aslan, eski yerin yıkılmasına karşı olduğunu, balıkçıların orada olmasının daha iyi olacağını söyledi.
 
Balıkçıların Mete Aslan’ın resimlerini dükkânlarına asmasına teşekkür eden Mete Aslan, “Eski balıkhaneyi ben yapmıştım. Güzeldi. Yıkıldı ve şehrin içinde bir yere taşındı. Vatandaşların şikâyetleri her gün artıyor. Kokudan dolayı büyük tepki var. Eski yerin yıkılması yanlıştı. Belediye başkanlığı dönemimizde bir çare bulacağız. Burası Perakende sebze hali olmasına rağmen balıkçı esnafının çok olması nedeniyle balıkhane olarak biliniyor. Gördüğüm kadarıyla benden sonra da kimse bir şey yapmamış. Parke taşı döşenmiş olduğu gibi kalmış. 10 yıldır yenilenmemiş. Balık artıkları kanalizasyona atılmaz. Biz geldiğimizde bir belediye kamyonunu bu iş için tahsis edeceğiz Her akşam bir saatte gelip buranın çöpünü alıp gidecek. Sizlerden ricam çevreyi de temiz tutmanız. İskenderun halkı tertemiz hijyenik bir ortamda alışverişini yapsın. 10 yıldır şehrin temizliği hakkında şikâyetler çok fazla. Benim temizlik anlayışımı bilenler bilir. Bu şehrin insanı temiz bir şehirde yaşamaya layık. Önce temizlik ve disiplini getireceğiz. Bıraktığımız zaman ile şimdiki zamanın kıyaslamasını yapın” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar