Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu’ndan Tosyalı’nın Seçim Ofisine Ziyaret

Şahutoğlu; “Bu Kampanyayı Dostluk Havasında Devam Ettireceğiz”

Şahutoğlu’ndan Tosyalı’nın Seçim Ofisine Ziyaret

Politika   A+a-

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi ile birlikte Cumhur İttifakı Merkez Seçim Bürosuna nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ve Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven tarafından kapıda samimi bir şekilde karşılanan Şahutoğlu ve CHP Heyeti, sıcak karşılamadan ötürü teşekkürlerini iletti.
Seçim ofisinde ilk olarak söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven kısa bir hoş geldiniz konuşması yaparken, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ise birlik beraberlik mesajları verdi.
Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu da bu birlikteliğin hiç bozulmamasını temenni ettiklerini ve bunun için çaba gösterdiklerini ifade ederek; “İskenderun’un, bir medeniyet, barış, kardeşlik, hoşgörü kenti olduğunu buradaki bu güzel manzaradan, bu güzel yüzlü insanlardan, bu samimi ve sıcak karşılamadan, bu sıcak atmosferden çok net anlayabiliyoruz. Bizler de Hatay’ın insanları olarak bu tablo ile gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız. Bu samimi ortamdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz.
Bir demokratik yarışı içerisindeyiz ama bu demokratik yarışı hiç kuşkusuz ki biz ahlaki ve etik ölçülerde yürütmenin ciddi gayreti ve titizliği ile ilk günden itibaren hareket ettik. Temel amacımız 31 Mart’ta kesinlikle kaybedenin değil kazananın İskenderun, kazananın Hatay olmasını diliyoruz. Biz bu sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz. Biz Türkiye'nin en önemli, en hassas, en stratejik şehirlerinden birisinde yaşıyoruz. Dolayısıyla bu şehirleri yönetmeye talip adayların, siyasilerin ve yönetici adaylarının kesinlikle bu şehrin barışına, kardeşliğine, huzuruna yönelik gölge düşürebilecek en ufak bir söz veya imada bile bulunmaya haklarının olmadığını düşünüyorum. Hiçbir makam, hiçbir koltuk, hiçbir gelecek kaygısı bizim birliğimizden, kardeşliğimizden, barışımızdan ve huzurumuzdan asla ve asla önemli değildir ve olmayacaktır da. Bu yüzden çalışma yürüttüğümüz hiçbir yerde hiçbir parti ve adayı ile ilgili en ufak bir söz ve söylemde bulunulmasına müsaade etmiyoruz. Çünkü biz dostuz. Bu kampanyayı bu dostluk havasında devam ettireceğiz ve 31 Mart'tan sonra da bu şehirde birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Bu şehri mutlu ve umutlu yarınlara taşıma adına birlikte güç birliği yapmaya devam edeceğiz. Çünkü biz idealist insanlarız. Bu şehir için hizmet etmeye talibiz, kendimize bir ikbal peşinde değiliz. Bu yüzden bu sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz.
Bu duygularla, bu seçimin hem şehrimize, hem ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Birliğimizin, kardeşliğimizin de daim olmasını diliyorum. Sevgili Fatih dostuma da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Şahutoğlu’na yaptığı güzel konuşmasından ötürü teşekkürlerini sunan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı da; “Şu ana kadar çok kaliteli ve seviyeli bir seçim süreci yaşıyoruz. Bunun böyle olmasının en büyük sebebi iki teşkilatın, iki belediye başkan adayının, iki ilçe başkanının bu hususta göstermiş oldukları özenden kaynaklanıyor. Geri kalan sürecin de böyle devam edeceğinden en ufak bir endişem yok. Sonunda kazanan İskenderun olsun, kaybeden olmasın. 31 Mart akşamı bittiğinde birbirimizi tebrik edebilelim, birbirimizin yanında olabilelim, 1 Nisan'da birbirimizle selamlaşabilelim. Nezaket gösterip ziyaret ettiler teşekkür ediyoruz biz de en kısa zamanda kendilerini ziyaret edeceğiz. Çıkmış olduğu bu yolda Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Yılmaz kardeşime başarılar diliyorum. Kazanan İskenderun olsun, Hatay’ımız olsun. Kendilerine burada ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.
Ziyaret samimi bir sohbet ortamında devam etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş