Skip Navigation Links

Cumhur İttifakından Şekere Mahallesine Çıkarma

Cumhur ittifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, ilçe teşkilatları ve Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Özel’in de katılımıyla

Cumhur İttifakından Şekere Mahallesine Çıkarma

Politika   A+a-

Sarımazı Mahallesi esnafları ziyaret edildi.
Ardından Şekere Mahallesinde (karapelit) açık hava toplantısı düzenlendi.
İttifak Adayı İbrahim Gül; “Belen hizmete doyacak”
Belen’in Karapelit mahallesinde (şekere olarak ta bilinir) mahalle sakinlerinin geniş katılımıyla yapılan açık hava toplantısında sevgi seli vardı. İlçe Başkanları Seyfullah Gürbüz, Enis Göçmen ve ilçe teşkilatlarının da bulunduğu açık hava toplantısında mahalle sakinlerine hitap eden İbrahim Gül, vatandaşların da sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Belen’i ziyaret etmesine de değinen İttifak Adayı Gül; “Belen artık ehline emanet. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Belenimizi ziyaret ettiğinde dediği gibi hizmet için geliyoruz. Bundan başka gayemiz yoktur. İnşallah büyükşehiri de kazanmamızla birlikte Belen hizmete doyacak.” İfadelerini kullandı.
Hatay’daki ittifak Adaylarından İzzettin Yılmaz ve Fadıl Keskin Belen Seçim Bürosunu ziyaret etti.
Cumhur İttifakının Belen Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden; Antakya Adayı İzzettin Yılmaz ve Dörtyol Adayı Fadıl Keskin’i Cumhur İttifakının Belen temsilcileri ağırladı. Seçim koordinasyon merkezinde yapılan toplantıda yüzlerin güldüğü dikkatlerden kaçmazken, Cumhur İttifakı Adaylarının vatandaşlarla samimi tavırları ise görülmeye değerdi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet