Skip Navigation Links

İskenderun'a Yakışan Mekan: Edem Cafe & Pastane

İskenderun'un en gözde mekanlarından Edem Pastanesi, yeni yeriyle sektörde yeni bir soluk oldu.

Ekonomi   A+a-

İskenderun’a Yakışan Mekan: Edem Cafe & Pastane
İskenderun’un en gözde mekanlarından Edem Pastanesi, yeni yeriyle sektörde yeni bir soluk oldu. Yılın 8 ayını oldukça sıcak geçiren İskenderun’da, havadar, rahat sohbet imkanı bulunan ve aynı zamanda lezzetiyle mideye, düzenlemesiyle de göze hitap eden Edem Cafe & Pastane, sıcak yaz günlerinin doyumsuz sohbetlerinin yapılabileceği, dondurması, taze sıkılmış meyvelerden oluşan soğuk içecekleri, pasta çeşitleri ve fast food ürünleriyle göz dolduruyor.
Şehit Pamir Caddesi üzerindeki yerine ek olarak Ulucami Caddesi üzerinde açılan üç kat ve teras kattan oluşan Edem Cafe&Pastane, doyumsuz sohbetlerin lezzetli ürünlerle doyuma ulaştığı bir mekan olarak tasarlanmış.


İskenderun’a yatırımlarını sürdüren Edem Cafe&Pastane’de, “Yok!” yok!!!
Sabah kahvaltısı, pizzadan hamburgere, taze sıkılmış meyve sularından İnegöl Köfte ve Çöp şişe kadar herşeyin bulunduğu bir mekan olarak tasarlanan Edem Cafe&Pastane, ünü sınırları aşmış dondurması ve pasta çeşitleriyle ilk günden bu yana İskenderun’un gözde mekanlarından birisi olarak karşımıza çıkıyor.
Ferah ve aydınlık oturma alanlarının dışında terasıyla dikkat çeken Edem Cafe&Pastane, tecrübeli personeliyle Ulucami Caddesi Aykut Otel karşısında hizmet veriyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet