Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gençlerin Cevabı 'Onlarda' Saklı

Gençlerin Cevabı 'Onlarda' Saklı

Gençlerin Cevabı 'Onlarda' SaklıWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ve İskenderun Gençliğini Tecrübeye doyuran program olarak bilinen “Cevabı Sende Arıyorum”un bu haftaki konukları bu kez Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı oldu.
Şu sıralar ülke gündemimizin en yoğun konusunu oluşturan Yerel Seçimler üzerine İskenderun gençliği siyasilerimizden neler istiyor? Konulu söyleşiye gençlerin yoğun ilgisinin yanında bir çok STK ve siyasiler katılım sağladı.
Samimi ve sıcak duruş sergileyen siyasiler gençlerin sorularını yanıtlayarak 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Hatay’ da ve İskenderun’da gençler için ne gibi yenilikler yaşanacağını ilk ağızdan söylediler.
İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin program sonunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
“ İskenderun Gençlik Merkezi olarak her alanda gençlerimizin aklını kurcalayan soruları en doğru kişisinden öğrenmeleri için uzun zaman önce “Cevabı Sende Arıyorum” programını başlatmıştık. Gençlerin tepkileri de yerinde kararlar aldığımızı doğruladı. Malum şu anda ülkemiz Yerel seçimlerle bir hayli meşgulken gençlerimizin beyinlerinde de bizler için neler olacak? Sorusu beliriyor. Bu sorunun cevabı da siyasilerimizde saklı. Bu programdan sonra gençlerimizin sorularının yanıtlandığını düşünüyorum. Gençlerimiz için çalışmalarını sürdüren ve bu programa katılan Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e , Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ ya gençlerimiz ve Gençlik Merkezi ekibim adına teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gençlerin Cevabı
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar