Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Geleceğin Turizmcileri İSTE’de!

Geleceğin Turizmcileri İSTE’de!

Geleceğin Turizmcileri İSTE’de!

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından düzenlenen tanıtım etkinliği; “Konaklama ve Seyahat Hizmetleri” ve “Yiyecek ve İçecek Hizmetleri” alanlarında mesleki öğretim yapan Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğretmenleri ile öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez Kampüs’te Barbaros Hayrettin Konferans Salonu’nda yapılan programın açılış konuşmasında Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Saçlı deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Ardından, İSTE 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı tanıtım filmi gösterimi ile genel bilgiler verildi. İSTE master planı ve maketini inceleyen gençlere eğitim alacakları ortamlar da tanıtıldı. Etkinlik kapsamında, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Murat Yurtlu tarafından, İSTE Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ve uygulanmakta olan İDE (İş Dünyasıyla Entegrasyon) programı hakkında detaylı bilgiler verdi.
 
Etkinliğin sonunda Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Kurtar’a, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Saçlı tarafından plaket takdim edildi. Uluçınar Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Kurtar, gösterilen misafirperverlik için teşekkür ederek, İSTE’de uygulanan teknoloji odaklı eğitim-öğretim sistemi hakkında görüşlerinin çok olumlu olduğunu belirtti ve bu yıl üniversite sınavına girecek on ikinci sınıfların, İSTE Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nu tercih etmek için çok istekli olduklarını söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar