Skip Navigation Links

Abdulkadir Özel : HBB Personeli Rahat Olsun Herkes İşine Devam Edecek!

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Gözcüler seçim bürosunun açılışında önemli bir mesaj verdi:

Abdulkadir Özel : HBB Personeli Rahat Olsun Herkes İşine Devam Edecek!Web
TV

Politika   A+a-

Arsuz-Samandağ yolu, ilçeyi çıkmaz sokaktan kurtaracak, Hatay turizminin önünü açacak…
Madenli-Serinyol Havaalanı bağlantı yolu ‘seyir terasları, aydınlatılmış turizm yolu’ olacak…
Eski Tekel Tesisleri turizme kazandırılacak…
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Tecrübeli Belediyeci Necim Bozkurt, tüm mahallelerde sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamak kararlılığıyla seçim çalışmalarını sürdürürken, projelerini, devlet yatırımlarının ilçenin tüm mahallelerine vereceği katkıyı anlatıyor, vatandaştan gelen sorun ve istekleri de çözüm odaklı belediyecilik alışkanlığıyla tek tek not alıyor.
Meclis üyeleriyle birlikte yoğun bir çalışma sürdürürken, halkın ilgi, alaka ve desteğiyle emin adımlarla 31 Mart sürecine her geçen gün artan moral ve motivasyonuyla ilerliyor.
Kale, Işıklı, Tatarlı, Tülek, Haymaseki ve Avcılarsuyu mahalle ziyaretlerinin ardından Gözcüler Mahallesi seçim bürosu açılışını AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in katılımıyla gerçekleştiren Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt ile meclis üyeleri, halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandılar.
Seçim bürosunun açılışında konuşan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Arsuz Belediyesi’ni almanın yeterli olmayacağını, yanında Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin de İbrahim Güler’le kazanılması gerektiğine vurgu yaparak, Arsuz’u güzel günlerin beklediğini söyledi.
 

HBB Çalışanları İşine Devam Edecek…

Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının ekmeğiyle, işiyle kesinlikle oynanmayacağını, herkesin işinin başında aynı şekilde görevine devam edeceğinin müjdesini vererek, hesaplaşmaya değil, Hatay halkına hizmet üretmeye geldikleri mesajını verdi.

Madem Sahili Şeridi Senin Değil Bu Vaatler Ne?

Hatay’da belediyecilik hizmetlerinin yüzde 83’ünün büyükşehir belediyesinde olduğunu hatırlatan Vekil Özel, 193 Km’lik sahil şeridinin HBB sorumluluğunda olmadığını iddia eden Lütfü Savaş’a, “Madem 193 Km’lik sahil şeridi büyükşehir belediyesi sorumluluğunda değil, 2014’te neden bir sürü plaj ve günübirlik sosyal tesis vaadinde bulundun? Önümüzdeki seçimler için niye vaadte bulundun? Niye bugüne kadar bir çivi çakmadın? “ diye hesap sordu.
 
 
 

Asfalt İşleri Son 3 Haftaya mı Sıkıştırıldı?

Vekil Özel konuşmasına şöyle devam ederken, “Yani 5 yıl olan oldu geçen geçti tam seçime 3 hafta kala bakıyorsunuz bazı köylerin yollarına asfaltlar dökülmeye başladı. 5 yılda yapılmayan hizmetler son 3 haftaya sıkıştırılmaya çalışıldı. 5 yılda yapılmayan içme suyunun bir kısmına müdahale edilmeye başlandı. Geçti Bor’un pazarı sür eşeği Niğde’ye. “ dedi.
 

Madem AK Parti Engelledi, Önümüzdeki 5 yıl Ne Yapacaksın?

Bu Vaatleri Nasıl Yapacaksın?

Hatay’ı tüm renkleri, inançları, doğal güzellikleriyle gurur duyduklarını belirten Milletvekili Abdulkadir Özel, “
Biz Hatayımızın kumuyla, güneşiyle, inanç turizmiyle, yaylasıyla, ovasıyla, deniziyle, bütün renkleriyle, dilleriyle, mezhepleriyle, kimlikleriyle ayrı ayrı gurur duyuyor ve övünüyoruz. En çokta siz kıymetli hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz. Hatay’ın en büyük zenginliği Gözcüler halkı başta olmak üzere Hataylıların bizzat kendisidir. Peki bu kadar özelliğini saydığımız Allah’ın bütün nimetlerini lütfettiği bu şehirde ne eksik? Lokomotif olması gereken yerel yönetimler eksik. Şurada Hatay’ın 20’de 1’i büyüklüğündeki Kapadokya’ya Hatay’a geldiğinden 30 kat daha fazla turist geliyor. Nerde Hatay’ın turizm atılımı, nerede Hatay’ın tesisleri. Onun dışında Arsuz’a ve eski beldelerimize dokunmadılar olduğu gibi duruyor. Geçen FOX TV’de kendisi itiraf etti. Belediyecilik hizmetlerinin %83’ü büyükşehir belediyesine ait. Doğumdan ölüme kadar almamız gereken hizmetlerin tamamı büyükşehir belediyesine ait. Biz vaadedip, söz verip sözünü tutmayan siyaset anlayışına karşıyız.
 

Madenli Havaalanı Arası 38 Km Turizm Yolu Geliyor…

Madenli havalimanı yolu iki fonksiyonu birden icra edecek. Birincisi Madenliden bizi havalimanına daha Gedik’e varmadan erişilebilecek bir sürede havalimanına indirecek 38 kilometre ve bu yol aynı zamanda bir turizm yolu olacak. Seyir teraslarıyla, batı teraslarıyla o güzelim ormandan geçerken turizm yolu güzel bir şekilde aydınlatılacak ve estetik bir hale getirilecek ve Arsuzlu hemşehrilerimize inşallah hizmet verecektir.

Tekel Tesisleri Turizme Kazandırılacak…

Geçen gün buraya Çevre Şehircilik Bakanı geldi. Valilikte yaptığımız toplantıda Arsuz ilçe sınırlarımız dahilinde bulunan ve şuan da atıl durumda olan bütün kamu taşınmazlarının Arsuz ekonomisine kazandırılması konusunda bir planlama yapıldı. Başta tekel tesisleri olmak üzere orada hem turizme kazandırılması hem de onların bir kısmının filtre sanayi başta olmak üzere sanayi ve endüstriye kazandırılması konusunda depolama hizmeti olarak inşallah tamamının Arsuzlu hemşehrilerimize kazandırılması konusunda karar alındı.
 
Abdulkadir Özel : HBB Personeli Rahat Olsun Herkes İşine Devam Edecek! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet