Skip Navigation Links

Necim Bozkurt, Arsuz’da Göreve Başlamadan Hizmete Başladı!

Hayırlı Olsun Karaağaç! Çukur ve Çamur İsyanınıza Necim Bozkurt Çare Oldu…

Necim Bozkurt, Arsuz’da Göreve Başlamadan Hizmete Başladı!

Politika   A+a-

 Milletvekili Abdulkadir Özel ve AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt farkıyla Karaağaç’ta halkı çukur ve çamur eziyetinden Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri kurtarıyor;
 
Heryeri çukur, çamur ve toz içindeki Arsuz Karaağaç Mahallesi halkının yardım talebine, HBB’ye isyanına AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt yetişti.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi nedense altyapı çalışmalarını tamamladığı Arsuz’a bağlı Karaağaç mahallesinde bir türlü asfalta başlayamadı. Tepkilere aldırış etmeyen HBB, feryada duyarsız kalırken, yöre halkının imdadına AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’un girişimleri, bölge milletvekili Abdulkadir Özel’in talimatlarıyla Karayolları Bölge Müdürlüğü yetişti.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in talimatıyla ve Cumhur İttifakı AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’un bizzat takibiyle geçtiğimiz günlerde habere taşıdığımız Sezer Sitesi çevresinde ki yollarda iyileştirme yapıldı.
 
Ekiplerin iş makinalarıyla hemen müdahale ettiği orta yolda, asfalt dökülerek çukurlardan temizlendi. Milletvekili Özel, Başkan Adayı Necim Bozkurt ve Karayollarına teşekkür eden yöre halkı, “Aylardır Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne sesleniyoruz. Hiç kimse yanıt bile vermedi. Sağolsunlar Vekilimiz Abdulkadir Özel ve AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayımız Necim Bozkurt, bizleri bu mağduriyetten kurtarın dediğimiz gün ekipler geldi.. Allah razı olsun vekilimizden, başkan adayımızdan! Hizmet budur işte.. Büyükşehir Belediyesi örnek alsın, ders çıkarsın bu durumdan. 1.5 katrilyon lira bütçesi olan bir belediye her mahalleyi asfaltlıyorum diye övünüyor, ama Karaağaç başta olmak üzere birçok mahallemizi cezalandırıyor. Yeter artık. HBB Başkanı Lütfü Savaş gelsin bu yollardan her gün geçsin, bakalım dayanabilecek mi?” diyerek, tepki gösterdiler.
Hatırlanacağı gibi altyapı çalışmaları nedeniyle hem Arsuz-İskenderun yolu hem de sahil çevre yolu çukurlardan geçilmiyor.. Altyapının enkaza dönüştürdüğü yollarda araçlar kaplumbağa hızıyla ilerliyor. Çukur ve bozuk yollar nedeniyle araçların taban aksamlarında maddi hasar oluşurken, aynı güzergahlarda hemen her gün kazalar yaşanıyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet