Skip Navigation Links

Aksakal’dan CHP’ye Zehir Zemberek Sözler

CHP Atatürk Sömürüsüyle Siyaset Yapıyor

Aksakal’dan CHP’ye Zehir Zemberek SözlerWeb
TV

Arsuz   A+a-

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "DSP neden seçimlere katılıyor diye bir hengame başlattılar.
Sabah, akşam Atatürk'ü sömüren Atatürk'ün değerlerini kendisine siyasete kalkan yapan tipler var. Bunlar hiçbir iş yapmazlar. Ne iktidar anlamında bir beklentileri vardır ne bugüne kadar memleketi yönetmişlikleri vardır. Bunlar ancak ekran figürleri gibi öterler." dedi.
Aksakal, Hatay'ın Arsuz ilçesindeki DSP Seçim Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dirayetli ve inançlı bir ana muhalefet partisine ihtiyaç olduğunu söyledi.
"DSP neden seçime katılıyor" tartışmasının açıldığını dile getiren Aksakal, "DSP neden seçimlere katılıyor diye bir hengame başlattılar. Sabah, akşam Atatürk'ü sömüren Atatürk'ün değerlerini kendisine siyasete kalkan yapan tipler var. Bunlar hiçbir iş yapmazlar. Ne iktidar anlamında bir beklentileri vardır ne bugüne kadar memleketi yönetmişlikleri vardır. Bunlar ancak ekran figürleri gibi öterler." diye konuştu.
"Bir hedef koyduk kendimize. Bu hedef 31 Mart seçimlerinden çıktığımızda Türkiye'nin yeni ana muhalefet partisi DSP olacak." diyen Aksakal şöyle devam etti:
"Adam gibi siyaset yapacağız. Demokratik bir şekilde siyaset ortamını hep birlikte yaşayacağız. Sandıklar ve halk burada, kime oy verirse versin. Sandıklar açıldığında hepimiz gideceğiz o belediye başkanını tebrik edeceğiz, hangi partiden olursa olsun."
Daha sonra Aksakal, partililerle birlikte beyaz güvercin uçurdu.
 
 
 
Aksakal’dan CHP’ye Zehir Zemberek Sözler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet