Skip Navigation Links

Önceliğimiz Kadınlar Olacak!

Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla çalışan kadınlara yönelik program düzenledi.

Önceliğimiz Kadınlar Olacak!

Politika   A+a-

 Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla çalışan kadınlara yönelik program düzenledi.Etkinliğe eşi Arife Tosyalı ile katılan Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Toplumun en önemli mihenk taşlarından birisi de kadınlardır" dedi.İsa Taş Plaza’da düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
Tosyalı, “Bizim düşünce dünyamızda kadınların sadece bir güne indirilen 8 Mart'ta değil hayat boyu hatırlanmaları gerektiğini söylüyoruz. Toplumun en önemli mihenk taşlarından birisi de kadınlardır. Her başarılı erkeğin yanında bir kadın olduğunu da biliyoruz. Bizim tarihimizde de buna şahidiz" diye konuştu.Başkan Adayı Fatih Tosyalı ayrıca Hatay Barosu İskenderun Temsilciliği’nin kadınlar günü nedeniyle düzenlediği kahvaltı programa da katıldı. Av. Sevinç Çakıcı tarafından karşılanan Tosyalı, kadınların dayanışma içinde olmalarından ötürü gururlandığını söyledi.
Tosyalı, gün içerisinde Simya Temel Lisesi’ni de ziyaret ederek, Hasan Tan önderliğinde eğitimcilerle buluştu. Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı daha sonra Anneler Derneği’ne geçerek, Başkan Nezihe Elibol ve yönetiminin Kadınlar Günü’nü kutladı.
 
CUMARTESİ PAZARINI GEZDİ
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, yoğun çalışma programı kapsamında Cumartesi pazarını da gezerek, pazar esnafına bol kazançlar diledi.
Alışveriş yapan müşterilerle kucaklaşan Tosyalı, pazar esnafının talep ve beklentilerini dinledi. Güzel görüntülere sahne olan pazar ziyaretinde “Herşey İskenderun için.. Her projemizi sizleri düşünerek yapıyoruz. Allah’ın izniyle bize yetki verdiğiniz gün bu güzel şehri birlikte yöneteceğiz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet