Skip Navigation Links

İskenderun Limanı'nda geri sayım başladı..

Bugün saat 14.30'da yapılacak olan açık arttırma NTV, CNBC ve BLOOMBERG televizyonlarından canlı olarak yayınlanacak.

Ekonomi   A+a-

 

Bugün 28 Eylül 2010 saat 14.30’da yapılacak olan açık arttırma NTV, CNBC ve BLOOMBERG televizyonlarından canlı olarak yayınlanacak.
İskenderun Limanı’nda geri sayım başladı..
İskenderun Limanı Özelleştirme İhalesinde dakikalar birbirini kovalıyor. 36 yıl süreyle İskenderun Limanı’nı işletme hakkını alabilmek için kıyasıya mücadele gerçekleşmesi beklenen açık arttırma 14.30 da canlı olarak yayınlanacak.
Mersin Limanı’nı işleten Akfen Holding’in, kendisine rakip yaratmamak için ihaleye çok iyi hazırlandığı ve İskenderun Limanı işletme hakkını aldığı takdirde yatırım yapmadan atıl durumda bırakacağı iddiaları gündemdeki yerini koruyor.
Tüm bu iddialar gündemdeki sıcaklığını korurken, ihalede AKFEN Holding’in oynaması muhtemel tüm oyunlara engel olunmaması dikkat çekici olarak yorumlanıyor.
İhaleye katılan İskenderun grubundan ALP-ATEŞ Grubu adına Uğur Ateş ile Sabay Denizcilik adına Bülent Aymen, İskenderun için hayırlı olanın gerçekleşmesi dileğinde bulundular.
Bugün saat 14.30’da yapılacak olan açık arttırma NTV, CNBC ve BLOOMBERG televizyonlarından canlı olarak yayınlanacak.
İskenderun ekonomisi için hayati önem taşıyan İskenderun Limanı Özelleştirme İhalasi’nde açık arttırma usülüyle gerçekleşecek ihalenin son sürecinde limanın yeni sahibi belli olacak.
İskenderun’un yürekli ve duyarlı işadamları ALP-ATEŞ Grubu Adına Uğur Ateş, Sabay Denizcilik adına Bülent Aymen, Butros adına Aksel ve Emil Butros ile Hatay Havaalanı İnşaatını yapan YDA Sanayi ve Ticaret A.Ş. açık arttırmada dev holdinglerle mücadele ederek İskenderun Limanı’nın 36 yıl süreyle işletme hakkı devrini alabilmek için imkanlarını zorlayacaklar. 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet