Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi Kadınlar Gününü Kutladı

İskenderun Belediyesi Dünya Kadınlar günü nedeni ile kutlama etkinliği düzenledi.

İskenderun Belediyesi Kadınlar Gününü Kutladı

Yerel   A+a-

Belediye Halk Gazinosunda düzenlenen etkinliğe İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Söylemez ve kadın kursiyerler katıldı.
Düzenlenen programda birer konuşma yapan bayan kursiyerler, ”Bizler İskenderun Belediyesi kursiyerleri olarak belediye başkanımız Seyfi Dingil ve değerli eşleri Feray Dingil hanımefendinin çok büyük desteklerini görüyoruz. Kültür Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Halk Eğitim Merkezi hocaları tarafından verilen el sanatları kurslarından oldukça memnunuz. İskenderun Belediyemiz tarafından açılan kurslarda hem meslek öğreniyoruz, hem de kendimizi geliştirme imkânı buluyoruz” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil, ise "Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır. Unutulmamalıdır ki; her zaman varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız; huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır. Bu düşüncelerle tüm kadınlarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum”diye konuştu.
Ardından İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil, kadın kursiyerlerin tek tek kadınlar gününü kutlatarak karanfil takdim etti.
İskenderun Belediyesi kadın kursiyerleri ise İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil’e bu özel günde kendilerini unutmadığı için teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet