Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hassa’da Millet İttifakı Seçim Bürosu Yoğun İlgi İle Açıldı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hassa ilçesinde Millet İttifakı Seçim Bürosu açılışına katıldı.

Hassa’da Millet İttifakı Seçim Bürosu Yoğun İlgi İle Açıldı

Politika   A+a-

Coşkulu kalabalık ve yoğun katılımla gerçekleşen açılışa Başkan Savaş’ın yanı sıra Millet İttifakı Hassa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Söylemez, CHP ve İYİ Parti yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
Açılış, Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından HBB Mehteran Takımı'nın marşları ile başladı.
“Hassa Kararını Vermiş, Değişim Şart Diyor”
Açılışta ilk olarak hemşehrileri ile düşüncelerini paylaşan Millet İttifakı Hassa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Söylemez, “Hassa’nın her karış toprağı yiğitlerle doludur. Hiç kimse Hassa’nın güzel insanlarını ötekileştirerek bir yere varamaz. Demokrasiye balta vurmaya çalışan insanlar var. 17 yıldır yapmadıklarını kimse bize anlatmasın. Hassa kararını vermiş ve değişim şart diyor” dedi.
“Önce Huzur Sonra Hizmet Düsturumuz Var “
Hassalılar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan Başkan Savaş, “Suriye konusunu konuştuk, üzerimize geldiler. 20 yaşındaki Mehmetçiğimize şehit dedik diye bize yapmadıkları kalmadı. Daha sonra Derekuyu’da hemşehrilerim ile sohbet ettik, milleti tehdit ediyor dediler. Bütün bunları yapan memleketin sorunlarından bihaber televizyon kanalı var. Bizim önce huzur sonra hizmet düsturumuz var. Biz hiçbir zaman hakikatten şaşmadık, günün adamı olmadık, hakikate teslim olduk. Biz bu şekilde olduğumuz sürece onlar bağırıp çağıracak, parayla da medyada insanları satın alıp onlara kurgu yaptırıp onları zan altında bırakmaya çalışacaklar” ifadelerine yer verdi.
Hassa’yı diğer ilçelerden ayırt etmediğinin altını çizen Başkan Savaş, yakın zamanda temelini atacağı arıtma tesisinin de müjdesini verdi.
“Hatay’a Bütün Hizmetlerimiz Anamın Ak Sütü Gibi Helal Olsun”
Başkan Savaş, “10 yıldır belediye başkanıyım. Bu işi anamın elini öper gibi yapıyorum. Hatay’a bütün hizmetlerimiz anamın ak sütü gibi helal olsun. Allah’ın izni ve sizlerin de desteği ile Büyükşehir ile yapılan anketlerde durum iyi. 5 yıl önce kimi duasıyla kimi rızasıyla bizi büyükşehir belediye başkanı yaptı. Kimse inanmazken siz inandınız. Ben inanıyorum ki Hassa’da bu dönem hem inananlar hem de destekleyenler daha fazla olacak. Büyükşehir ve ilçemize daha fazla hizmet getirelim. Hem hayır duanıza ihtiyacımız var hem de desteğinize ihtiyacımız var. 31 Mart’ta 5 saniyenizi bize ayırın 5 yılımız size feda olsun” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş