Skip Navigation Links

Arsuz’u Kadınlarımızla Birlikte Geleceğe Taşıyacağız

AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde etkinliklere katıldı.

Arsuz’u Kadınlarımızla Birlikte Geleceğe TaşıyacağızWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Gümüş Otel’de düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine katılan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a etkinliklerde eşi 46 yıllık hayat arkadaşı Zehra Bozkurt da eşlik etti.
AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Kadın Kolları Başkanı Leyla Aslan ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Gök ile meclis üyelerinin katıldığı etkinliklerde karanfil vererek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, kadınların hayatın her alanında olduğu, kalkınmada emeğiyle, fikirleriyle, projeleriyle desteklerini her zaman alacakları kadınlarla omuz omuza güzel, mutlu ve huzurlu bir Arsuz hayali kurduklarını söyledi.
 
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Leyla Aslan da yaptığı konuşmada, kadınların toplum içerisinde tüm alanlarda aktif, söz sahibi ve etkin olması için verdikleri mücadelenin kanunlarla da güvence altına alındığını belirterek, kadınların haklarını daha da genişleten uygulamalara, projelere katkı vermeye devam edeceklerini söyledi.
Kadınların kendileri için hazırlanan etkinliklerinde karanfil vererek günlerini kutlayan Necim Bozkurt, alkışlarla karşılandı ve bol bol fotoğraf çekildi.
Bir süre sahnede kadınlara eşlik eden Başkan Bozkurt, daha sonra kadın kolları üyeleri ve meclis üyelerinin eşleriyle birlikte bir anı fotoğrafı çektirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’u Kadınlarımızla Birlikte Geleceğe Taşıyacağız videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet