Skip Navigation Links

Halkımızın teveccühüne layık olacağız.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Şehit Oğuz Yener Caddesi üzerinde bulunan esnaflarını ziyaret etti.

Ekonomi   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Şehit Oğuz Yener Caddesi üzerinde bulunan esnaflarını ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Meclis Üye Adayları ve birçok partili eşlik etti. Esnafları ziyareti sırasında işyeri sahipleri, çalışanları ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği MHP Adayı İbrahim Gül esnaflarla konuşarak onların sorunlarını dinledi.
Esnafın sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu sorunların 29 Mart’tan sonra biteceğini vurgulayan Başkan Adayı Gül; “Esnafımızın en büyük sorunu krizdir. Bu yüzden binlerce vatandaşımız işsiz kaldı. Yüzlerce işyeri sahibi kepenklerini kapatmak zorunda kaldı. Bu sorun en kısa sürede çözülmelidir. Sorunlara çözüm bulunmazsa ileri ki zamanlarda başa çıkılmaz bir hal alacaktır. Biz bu sorunları ortadan kaldırıp esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracağız” dedi.
Ayrıca, halkla her zaman iç içe olduğu için ve halkın isteğiyle aday olduğunu söyleyen İbrahim Gül; “Biz halkın içerisinde olduğumuz için ve onların istemiyle İskenderun Belediyesine talip olduk. Halkımızın göstermiş olduğu bu teveccühe en iyi şekilde layık olacağımıza inanıyorum. İnsanlarımız değişim istiyorlar. Biz bu değişimi inşallah 29 Mart‘ta gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet