Skip Navigation Links

Şahutoğlu’ndan Kadınlar Günü Ziyaretleri

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde

Şahutoğlu’ndan Kadınlar Günü Ziyaretleri

Politika   A+a-

İskenderun Devlet Hastanesi ve Gelişim hastanelerini ziyaret ederek, yönetim kadrosu, doktorlar, çalışanlar ve hastalarla bir araya geldi.
İlk ziyaretini İskenderun Devlet Hastanesine gerçekleştiren Şahutoğlu, Hastane Başhekimi Veysel Yıldırım’la makamında buluştu.
Daha sonra poliklinikler ve servisleri gezen Şahutoğlu, çalışanlara kolaylıklar, hastalara da acil şifalar diledi. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bayan çalışan ve hastalara çiçek takdim eden Şahutoğlu, günlerini kutladı. Ardından Gelişim Hastanesine geçen Şahutoğlu, burada da servisleri tek tek gezdi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıseki Asım Kibar Kültür Merkezinde düzenlenen kadınlar günü etkinliğine de eşi Cavide Şahutoğlu ile birlikte katılan Dr. Yılmaz Şahutoğlu, kadınlarla tek tek tokalaşarak, çiçek verip günlerini kutladı.
Kısa bir konuşma yapan Şahutoğlu; “Burada, bacılarımız, yeryüzüne güzellikler katan, cennetin ayakları altında olan analarımız ile birlikte olmaktan çok mutluyuz. Yeryüzündeki tüm güzellikler kadının eseridir. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun” dedi. Şahutoğlu, kadınlara yönelik hayata geçirecekleri projeleri de anlatarak konuşmasını sürdürdü.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet