Skip Navigation Links

Gelişim Hastanesi İşyeri Hekimleriyle Biraraya Geldi

“Hedefimiz işyeri hekimleriyle çözüm ortağı olmak”

Gelişim Hastanesi İşyeri Hekimleriyle Biraraya Geldi

Sağlık   A+a-

 Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, Hatay’da görev yapan iş yeri hekimleriyle bir araya geldi. Vera Boulevard’da düzenlenen geceye; Gelişim Hastanesi Genel Koordinatörü Ozan Yaşar, Gelişim Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz ve Hatay il genelinde görev yapan işyeri hekimleri katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Gelişim Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz, katılımlarından dolayı işyeri hekimlerine teşekkür etti.
“Hedefimiz işyeri hekimleriyle çözüm ortağı olmak”
Düzenlenen yemek programında hastane ile ilgili bilgiler veren ve işyeri hekimleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Özel İskenderun Gelişim Hastanesi İşyeri Hekimi Dr. Cengiz Gündüz, “Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, Hatay’daki en büyük hastane konumundadır. 206 yatak kapasitesine sahip hastanemizde; 111 servis yatağı bulunurken; Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesinde 38, Genel Yoğun Bakım Ünitesinde 39, Koroner Yoğun Bakım Ünitesinde 13 ve KVC Yoğun Bakım Ünitesinde 5 olmak üzere, toplam 95 yoğun bakım yatağı bulunmaktadır. Sağlık sektöründe yenilenen ve teknolojik gelişmeleri sürekli olarak yakından izleyen hastanemiz; yatırımlarıyla, bölgenin sağlık sorunlarının, en kısa sürede giderilmesi noktasında önemli adımlar atmıştır ve alanında uzman hekimlerimizle birlikte atmaya devam edecektir. Ayrıca hedeflerimizden bir tanesi, bölgede hizmet veren işyeri hekimlerinin çözüm ortağı olmaktır. Bu bağlamda, hastanemiz adına sizleri burada ağırlamaktan onur duyuyoruz” açıklamasında bulundu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet