Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu; “Sorunların Çözümü İçin Cerrahi Müdahale Şart”

Şahutoğlu; “Sorunların Çözümü İçin Cerrahi Müdahale Şart”

Şahutoğlu; “Sorunların Çözümü İçin Cerrahi Müdahale Şart”

Politika   A+a-

 Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafıyla bir araya geldi.
Meclis üyesi adaylarının da katılımıyla sanayi esnafını ziyaret eden Şahutoğlu, esnafın sıkıntı ve şikayetlerini dinledi. Sanayi bölgesinin sorunlarının pansumanla, onarımlarla düzeltilemeyeceğini bildiklerini kaydeden Şahutoğlu; “Sorunların çözümü için cerrahi müdahale şart” dedi.
Sanayi bölgesinin sorunlarının çözümü noktasında, belediyeyi kazanmalarının akabinde bölge esnafıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunacaklarını ve onların talepleri doğrultusunda ortak akılla proje gerçekleştireceklerini vurguladı.
CHP Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun sanayinin ve tüm İskenderun’un sorunlarına çözüm bulma noktasında irade sahibi olduğuna gönülden inandıklarını ifade eden esnaflar ‘Sizinleyiz’ derken, Şahutoğlu da; “Desteğinizle güçleniyoruz. Güçlendikçe zafere daha çok yaklaşıyoruz. Zafere giden yolda emin adımlarla hep birlikte ilerliyoruz” dedi.
Daha sonra Asaş Filtre Fabrikasında emekçilerle bir araya gelen Şahutoğlu, istihdam yaratılması adına yatırımcıların önün açacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayarak; “Size söz; alın teri ve yürekle çalışacağız, sizin için kazanacağız” dedi.
Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, gün boyu sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Perşembe pazarını da ziyaret ederek, hem pazarcı esnafı ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi, hem de çözüm önerileri konusunda istişarelerde bulundu. Pazarcı esnafına hayırlı kazançlar dileyen Şahutoğlu’na teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar da destek sözü verdi.
Ev ve mahalle toplantılarına da katılım sağlayan Şahutoğlu, burada hedef ve projelerini anlatırken, mahalle sakinlerinin önerilerini de dinledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar