Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Derekuyu’dan Öncesi, Bir de Derekuyu’dan Sonrası Var!

Derekuyu’dan Öncesi, Bir de Derekuyu’dan Sonrası Var!

Derekuyu’dan Öncesi, Bir de Derekuyu’dan Sonrası Var!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Cumhur İttifakı’nın AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, AK Parti Hatay Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdulkadir Özel ve Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’la Arsuz’da mahalle ziyaretleri yaptı.
Türkiye gündemine Millet İttifakı’nın CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş’la yaşanan tartışmalı video ile giren Arsuz Derekuyu Mahallesi’nde yoğun kalabalık ve coşkuyla karşılanan AK Parti heyeti, “Oy versin vermesin herkese eşit hizmet” mesajı vererek, CHP’li Lütfü Savaş’a gönderme yaptılar.
Çiçeklerle ve alkışlarla karşılanan Abdulkadir Özel, İbrahim Güler ve Necim Bozkurt, halkın sevgi seli arasında moral depoladılar.
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, oy veren vermeyen herkese eşit hizmet vereceklerini, ayrıştırmadan birleştirerek her mahalleye ihtiyacı olan hizmetleri getireceklerini belirterek, belediye başkanlığı döneminde izleyeceği yol haritasını aktardı.
Necim Bozkurt konuşmasını yaparken, Derekuyu’lu bir vatandaş, HBB Başkan Adayı İbrahim Güler’e Türk Bayrağı getirdi. İbrahim Güler, Türk Bayrağı’nı öperek başına koydu.
 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler de yaptığı konuşmada, AK Parti ve MHP’nin adayı olduğuna dikkat çekerken kızıl saçlarını işaret etti ve “Benim çizgim belli, sözüm belli, özüm belli, köküm belli, rengim belli, yolum ve yol arkadaşlarım belli. Millet varsa devlet vardır” dedi.
Derekuyu Mahallesi’nde yaşananları bildiklerini belirten İbrahim Güler, “tüm ihtiyaç ve talepler başımızın gözümüz üstünde yeri var. Hepsi yapılacak, Yapmıyorlar ama biz yapacağız” dedi.
Derekuyu Mahallesi halkının sahipsiz olmadığına dikkat çeken Güler, içinden geçen derenin suyunu tüm bölgeye faydalı olacak göletle değerlendirerek, boşa akmasını engelleyeceklerini söyledi.
 
AK Parti Hatay Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdulkadir Özel de yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den İbrahim Güler’le seçimi nasıl kazandığı konuşulurken, “Bu işin bir Derekuyu’dan öncesi var karanlık bir 5 yıl vardı ve Derekuyu’dan sonrası vardı aydınlık bir 5 yıllık geleceği var” diyerek, Derekuyu halkının ortaya koyduğu duruşa teşekkür etti.
 
“Köylü milletin efendisidir. Millete artistlik taslamak olmaz. Bizler milletin emrindeyiz” diyerek sözlerine devam eden Abdulkadir Özel, konuşmasında yine Lütfü Savaş’a yüklenirken, AK Parti tabanına ayrı, CHP tabanına ayrı ve MHP tabanına ayrı konuşup umut pompalayarak iktidarda kalma savaşı verirken, siyasi duruşunun belli olmadığını iddia etti.
 
HBB Başkan Adayı Lütfü Savaş’ın bir televizyon programında icraatlarının sürekli engellendiği iddiasını hatırlatan Abdulkadir Özel, “Peki sunucu soruyor: Madem engellendiğinizi iddia ediyorsunuz. Önümüzdeki 5 yıl yine AK Parti iktidarda, vaatettiğiniz hizmetleri nasıl yapmayı planlıyorsunuz? Diyor ki, Hatay’da belediye hizmetlerinin yüzde 85’i bana ait. Devletimiz zengin, paramız da var diyor. Ahali de neden yolumu yapmıyorsun deyince de, parayı çarçur ettiği gibi utanmadan, bir de ahaliyi azarlamaya kalkıyor. Öyle değneksiz köyde gezmek yok! Derekuyu var Derekuyu! Burada adama hesap sorarlar, aklını alırlar aklını, burası Derekuyu” şeklinde Lütfü Savaş’ın çelişkili açıklamalarını eleştirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Derekuyu’dan Öncesi, Bir de Derekuyu’dan Sonrası Var! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş