Skip Navigation Links

ASMİL Demir-Çelik Payas'ta Hizmete Girdi

Belediye Başkanı Bekir Altan'ın hizmetleri ve bölgeye kattıklarından güç alan ve güç aldıkça yatırım yapan işadamları, Payas'ı sadece Türkiye'de değil

Ekonomi   A+a-


 
ASMİL Demir-Çelik Payas’ta Hizmete Girdi
 
Belediye Başkanı Bekir Altan’ın hizmetleri ve bölgeye kattıklarından güç alan ve güç aldıkça yatırım yapan işadamları, Payas’ı sadece Türkiye’de değil, dünyada sayılı sanayi merkezlerinden birisi yapmaya kararlı.
 
Bu kararlılığın bir ifadesi de, otomotiv yan sanayisi soğuk çekme tesisi kuran Asmil Demir Çelik, bölgede ilk olma özelliğini de koruyor..
Hatay’ın Dörtyol İlçesi’ne bağlı Payas Beldesi’nde Demir-Çelik sektöründe hizmet vermeye başlayan Asmil Demir-Çelik Nakliyat Ticaret Limited Şirketi hizmete açıldı.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın da katılımı ile gerçekleşen yemekli açılışa vatandaşlar, işadamları da yoğun ilgi gösterdi.
Payas’ta demir-çelik sektöründe Transmisyon, altı köşe, imalat çeliği, lama, silme kare, köşebent ve profil olarak hizmet verecek olan Asmil Demir Çelik Nakliyat ve Ticaret firma sahibi Muharrem Ildırar, bölge ekonomisine istihdam ve katkı sağlama gayretinde olduklarını belirtti.
Açılışa katılan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise, “Bir dünya şirketi daha şehrimizde hizmete giriyor. Ben açılan tüm şirketlere dünya şirketi diyorum. Bunun nedeni ise Demir çelik sektörü Payas Ortadoğu’ya açılan en önemli kapılardan biri. Bu bağlamda şehrimizin ekonomik ve sosyal yönden kalkınmasına kaktı sağlayan tüm iş adamlarımıza yürekten destek veriyoruz ve kendilerini bu cesaretli yatırımlarından ötürü kutluyoruz” şeklinde konuştu.
 
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan konuşmasının devamında şöyle dedi: “Heyecan olan yerde başarı vardır. Heyecan olan yerde bir çalışma vardır, o çalışma neticesinde inşallah az önce hedeflediği 3 bin ton bence yetmez, o ara hedefti bugün ki rakamdan 3 bine ulaşabilmek üzere ara hedef koymuş, O 3 bine ulaşırken de muhtemelen 30 bin diyecek, bir süre sonra 300 bin diyecek, bir süre sonra 3 milyon ton diyecek.
Sizler bu havada özellikle de Cumartesi günü bu heyecan dolu yüreklere destek vermek üzere geldiniz. Ben isterdim ki bütün sanayiciler burada olsun. Niye isterdim? Çünkü anlatılırken, biz makine imalatçısı değiliz, biz bu bölgede ki eksiklikleri gördük, bölgedeki ihtiyacı gördük, bütün makineleri buradan aldığımız malzemelerden, içerde ki işçiler ve mühendislerimiz üretti. Adet olduğu üzere Uzak Doğu’dan Japonya’dan bir yerlerden bu makineler getirilmemiş. Bazı parçaları da hatta hurdacıdan aldıklarını söylediler. Ben işçi arkadaşlarımı yani kahramanlarımızı tebrik etmek istiyorum.
Bizler Payas’ın her geçen gün büyüdüğünü görüyoruz. İsdemir’le sanayi kenti olan şehrimiz, diğer uluslar arası yatırımlarla da her geçen gün büyüyor. Bir süre sonra körfez Türkiye için ne mana ifade ediyorsa, bir süre sonrada Payas’ta aynı manaya gelecek. Biraz daha uçuk ifadeler kullanayım dünyada sanayi kenti olarak isminden bahsettiren bir şehirle karşı karşıyayız. Bunlar yalnız başına olmuyor siz sanayicilerimiz sayesinde oluyor. “
 
 


Asmil Açılış konuşması ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet