Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Beka Meselesi Dediler Sıkmadık El Bırakmadılar

Cumhur İttifakının Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Belen içinde yaptığı ziyaretler ve Belen dışında kurduğu temaslar ile göz doldurmaya devam

Beka Meselesi Dediler Sıkmadık El Bırakmadılar

Politika   A+a-

İttifak Adayı Gül; “Belen’in geleceği için çalışıyoruz.”
Belen Belediye Başkan adaylığı açıklandığında bu yana seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Gül, Cumhur ittifakının Belen ilçe teşkilatları ile koordineli olarak seçim çalışmalarını yürütüyor. Mahalle toplantıları, ev ziyaretleri, esnaf gezileri gibi birçok çalışmayı titizlik içinde yürüttüklerini dile getiren İbrahim Gül , ilçe teşkilatlarının tam desteğini alarak Belen için daha hayırlı işler yapacaklarını belirtti.
Belen’in geleceği için çalıştıklarını kaydeden Gül ; “Geçtiğimiz şubat ayında Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’nu, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’u ve Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’u ilçemizde ağırladık. Bakanlarımızı ilgilendiren sorunlarımızı dile getirdik. İlçemiz için birçok sözler aldık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’ı Hatay olarak baş tacı ettik. Cumhurbaşkanımızın ağzından Hatay ile ilgili yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler aldık. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nu yine Hatay olarak misafir ettik. Hatay’da Dışişleri Temsilciliğinin kurulacağına dair müjdeli haberler aldık. Cumhur İttifakının Hatay Büyükşehir Adayı İbrahim Güler’de projelerini açıkladı. Güler projelerini Milletvekillerimiz ve Bakanlarımız eşliğinde açıkladı. Bizimde projelerimiz hazır. Günün her saati Belen için çalışıyoruz. Elimizden daha fazlası nasıl gelir. Onun çabası içerisindeyiz. Bugün Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sinan Ateş’i Belen olarak konuk ettik. Bu hafta sonu da Cumhurbaşkanımız İskenderun’a teşrif edecekler. Hatay’ın ülkemiz açısından ve hükümetimiz açısından ne kadar önemli olduğunu buradan anlayabilirsiniz.” diyerek sözlerini tamamladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar