Skip Navigation Links

Madenli’de Necim Bozkurt’a Muhteşem Karşılama

AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ederken,

Madenli’de Necim Bozkurt’a Muhteşem KarşılamaWeb
TV

Politika   A+a-

AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ederken, kalabalık buluşmalarda da projelerini, ilçeyi mutlu ve huzurlu geleceğe taşıyacak devlet ve büyükşehir yatırımlarını anlatmaya devam ediyor.
Her mahalle gezisi, her esnaf ziyareti ve her halkla buluşması, bir bayram ve şenlik havasında geçen Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Madenli Mahallesi’nde halkla buluştu, esnaflara hayırlı işler diledi, mahalle sakinlerinin destek ve dualarını aldı.
Seçimi kazanması için bahurlu karşılama yapan bir teyze ise Necim Bozkurt’a dualar etti ve her zaman destek vereceklerini söyledi.
Madenli Mahallesi ziyaretinin ilk durağı Deveci Ticaret önünde Meclis Üyeleri Hamit Deveci ve Vahide Yıldız’ın düzenlediği toplantıda halkla bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, mahallenin en önemli sorunlarından birisi olan Hazine Arazileri konusunda çalışmalarını başlattığını ve çözüm bulacağının sözünü verdi.
Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’un verdiği yine Madenli Mahallesi’ni yakından ilgilendiren, Arsuz ilçesine hayat verecek iki önemli projeyi açıklayan ve halktan büyük destek ve beğeni toplayan Gönençay Barajı ve Madenli Mahallesi üzerinden Antakya Serinyol’a bağlanacak yolun açılacağı müjdesi ise büyük alkış topladı.
İlçe belediyelerinin kısıtlı imkanlarla hizmet verdiğini hatırlatan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, sözünü aldığı birkaç gün önce çalışmaları başlayan Arsuz Samandağ yolu başta olmak üzere, Gönençay Barajı, Arsuz ve Serinyol’u bağlayacak yol projesi, tarımsal sit alanı sorunu ve hazine arazilerinin neden olduğu mağduriyetlerinin çözümü konusunda girişimlerini yaptıklarını ve sonuca gideceklerinden de emin olduğunu ifade etti.
 
Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’un konuşmasının ardından Madenli Mahallesi’nin sevilen ismi Sabit Çıplak yaptığı konuşmayla büyük taktir toplarken, Başkan Adayı Necim Bozkurt’a desteğini açıkladı.
 
Arsuz’da yeniliğin ve değişimin şart olduğu vurgusunu yapan Sabit Çıplak, çözüm odaklı belediyecilik anlayışı, devlet yatırımlarını Arsuz’a kazandıracak olması nedeniyle Arsuz’da Belediye Başkanı olarak Necim Bozkurt’u görmek istediğini söyledi.
Uzun yıllardır CHP’de siyaset yapan sosyal demokrat kimliğine dikkat çeken Sabit Çıplak, particilik yapmayacağını ve sadece gerçek anlamda hizmet görmek istediklerini anlattı.
Sabit Çıplak’ın konuşması büyük beğeni ve alkış topladı.
 
Mahalle gezisinde büyük ilgi ve coşkuyla karşılanan ve dualarla uğurlanan Necim Bozkurt, kucağında bebeğiyle karşılayan esnafla sohbet etti ve adının Çağan olduğu öğrenilen birkaç aylık bebeğe çeyrek altın taktı.
 
Başkan Bozkurt için bir çok aile evinin önünde güzel karşılamalar düzenledi ve evlerine davet ederek, Arsuz için ürettiği projeler için teşekkür ettiler.
Madenli’de Necim Bozkurt’a Muhteşem Karşılama videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet