Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kısıtlı İmkanlarla Yaptığınız Hizmetlerinizden Dolayı Teşekkür Ederiz…

Necim Bozkurt’tan Başkan Culha’ya Anlamlı Ziyaret

Kısıtlı İmkanlarla Yaptığınız Hizmetlerinizden Dolayı Teşekkür Ederiz… Web
TV

Arsuz   A+a-

 AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı ziyaret etti.
Başkan Culha’ya kısıtlı imkanlarla sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, “Nazım Bey’in bugüne kadar Arsuz’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Her zaman başkanımızın yanında olduk. İnsanlar, ilçe belediyelerin imkanlarının ne kadar kısıtlı olduğunun farkında değiller. Herşeyi belediye başkanından bekliyorlar, halbuki bu mevcut sisteme göre ilçe belediye başkanlarının dar sokaklar ve park bahçe onarımı vs. vergileri toplar %50 sini Büyükşehir’e verir. Başkanımızın büyük şansızlığı Büyükşehir belediye başkanının yanında yer almamasıdır” dedi.
 
Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a teşekkür ederek başarılar dileyen Nazım Culha, “siyasilerin ortak bir hedefi vardır o da bulundukları ilçede hizmet verebilmektir. Bu konuda söylenecek çok söz var. Kendi başkanlık dönemimi sıkıntılı imkanlara rağmen çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Burada büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyesi ilişkisinde biz büyükşehirle aramızda bir koordinasyon veya bir problem yaşamadık. Elbirliği ile çok ciddi projeler ürettik. Şu gerçeği de bilmek lazım belediyeciliğe ait hizmetlerin %83’ü büyükşehir belediyesine aittir, %17’si ilçe belediyesine aittir. İlçe belediyemiz ve Büyükşehir belediyesi yeni olması sebebiyle bu olgular çok dikkate alınmadı. Biz 5 yıllık süre içerisinde yaşanan aksaklıkları bunun sebebinin büyükşehir belediyesinin mi ilçe belediyesinin mi ayrımını yapmadık. Bu yerel yönetimler yasasıyla yani büyükşehir yasasıyla bu işler yürümez. Yani ilçe belediyelerinin imkanlarını ve yetkilerini arttıracaksınız yada ilçe belediyelerini kapatacaksınız. Necim Bey’e çıktığı bu yolda başarılar dilerim. “dedi.
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, belediyede birimleri gezerek personele,vatandaşa sundukları kaliteli hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve kolaylıklar diledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kısıtlı İmkanlarla Yaptığınız Hizmetlerinizden Dolayı Teşekkür Ederiz…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş