Skip Navigation Links

Arsuz 6 Mart’ta Çalıştayda Konuşulacak…

İşte Orta Akıl Bu!

Arsuz 6 Mart’ta Çalıştayda Konuşulacak…

Politika   A+a-

AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, ilçenin sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulacağı geniş katılımlı çalıştay düzenliyor.
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve bölge milletvekillerinin de katılacağı öğrenilen çalıştay, 6 Mart Çarşamba günü Saat 18.00’da Arsuz Gümüş Otel’de yapılacak.
Arsuz ‘Ortak Akılla’ yönetmeye talip olduğunu her fırsatta dile getiren Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Arsuz’un yetiştirdiği tüm değerleri, kanaat önderlerini bir araya getirerek sorunları, çözüm yollarını ve ilçeyi geleceğe taşıyacak projeleri konuşmak istediklerini ifade etti ve bölge halkını bu çalıştaya katkı ve destek vermeye davet etti.
Arsuz Gümüş Otel’de 6 Mart Çarşamba günü saat 18.00’da düzenlenecek çalıştaya, meslek odaları ve esnaf odalarının başkan ve temsilcileri, 34 mahallenin muhtarları ve muhtar adayları, sivil toplum kuruluşlarının başkan, yönetim kurulu ve üyeleri, kanaat önderleri, siyasi partilerin temsilcileri, esnaflar ve toplumun tüm kesimlerinden herkesin davet edildiği çalıştay. Arsuz’da ilk olması itibariyle büyük önem taşıyor.
Arsuz’da ilk kez bir belediye başkan adayı, ilçeyi ‘Ortak Akılla’ yöneteceğini ortaya koyan bir duruş sergileyerek, toplumun tüm kesimlerinin görüşünü almak üzere büyük çalıştay düzenliyor.
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, herkesin her şeyi bilmesine imkan olmayan bir dönemde, bilenlere, fikri olanlara, bugüne kadar keşfedilmemiş sorunlara, belki de ortaya çıkacak bir projeye, önemli bir fikre katkı sunacak çalıştaya, sorunu, fikri olan herkesi davet etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet