Skip Navigation Links

Biz Bu Yola Makam Mevki İçin Çıkmadık!

Her mahalleye kadın eğitim merkezi

Biz Bu Yola Makam Mevki İçin Çıkmadık!

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Denizciler ve Bekbele Kadın Kültür Merkezi’ni ziyaret etti;
 
 
HER MAHALLEYE KADIN EĞİTİM MERKEZİ
 
 
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Ziyaret programlarına Denizciler Dolmuş Durağı, Denizciler ve Bekbele Kültür Merkezi, Cumhur İttifakı Bekbele Seçim Ofisi ile devam eden Tosyalı, kadınların da yoğun desteğini alıyor.
Her mahalleye kültür eğitim merkezleri açacaklarını kaydeden Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Kadınlarımızın kendilerini geliştirmesi, manevi değerlere önem vermeleri ve birçok alanda etkinlik yapmaları amacıyla eğitim merkezleri konuşlandıracağız” dedi.
Başkan Tosyalı, “İnşallah siz kadın kardeşlerimin desteği ile 31 Mart gününde İskenderunumuz’da dalgalanan AK Belediyecilik hizmet bayrağını kaldığı yerden daha da yukarılara taşıyacağına inancımız tamdır. Bundan sonra birlik, beraberlik ve gayret içinde şehrimiz için büyük bir projelerimize imza olmak olacaktır” ifadelerine yer verdi.
 
 
‘BİZ BU YOLA, MAKAM, MEVKİ İÇİN ÇIKMADIK’
Projeler hakkında da konuşan Başkan Adayı Tosyalı, “Biz bu yola hayır için çıktık. Makam mevki için çıkmadık. İskenderun’da herkesin hakkını savunacağım. Asıl fikrimiz budur. Bu fikirden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim. Siz bayan kardeşlerimize projelerimiz olacak. Her mahalleye kadın eğitim merkezleri açacağız. Bu merkezlerimizde kadınlarımızın evlerine katkı sağlaması amacıyla el işleri ürünlerimizi öne çıkarak projelerimiz olacak. Bu ürünleri değerlendirebileceğiniz satış noktaları oluşturacağız” ifadelerini kullandı
Tosyalı bu ziyaretin ardından, vatandaşların da istek ve taleplerini dinleyerek tek tek not etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet