Skip Navigation Links

İskenderun Belediye Meclisi Son Kez Toplandı

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda son kez toplandı.

İskenderun Belediye Meclisi Son Kez Toplandı

Yerel   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, başkanlığında toplanan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşüldü.
Düzenlenen meclis toplantısı içerisinde bir konuşma yapan Başkan Seyfi Dingil,” 2014 yılının Mart ayından itibaren başlamış olduğumuz görev ile birlikte şehrimize güzelleşmesi ve değer katmak için hep birlikte mesai harcadık, şehrin gelişmesinde aldığımız pek çok yol bu meclis sayesinde gerçekleşmiştir. Bizlere her konuda destek olan meclis üyelerimize tüm başkan yardımcılarına müdürlerimize ve personelimize teşekkür ediyoruz" dedi.
Toplantı Başkan Seyfi Dingil’in önceki mecliste bulunmayan meclis üyelerine plaket takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Gündem’de bulunan
1) Orhangazi Mahalle Muhtarının Hatay Büyükşehir Belediyesine yaptığı sınır itirazına istinaden Büyükşehir Belediyesi konunun Belediyemizce değerlendirilmesi gerektiğini belirtmiş olup, Hatay Valililiği İl İdare Kurulunca 07.06.1990 gün ve 937-2219 sayılı kararı ile onaylanan mahalle sınırı ve krokisine göre yeniden değerlendirilerek gerekli kararın alınması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu ise oy birliği ile kabul edildi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet