Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Altın Ambulans Sağlık Ödüllerine Hatay’dan İki Aday

Acil Sağlık Hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek,

Altın Ambulans Sağlık Ödüllerine Hatay’dan İki Aday

Sağlık   A+a-

acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, Ulusal ve Uluslararası düzeyde Acil Sağlık Hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 6. sı düzenlenecek olan “Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde” oylama heyecanı 1 Mart’ta başlamış olup, 12 Mart 2019 tarihine kadar devam edecektir.
 
https://www.altinambulans.org/ sitesinden yayınlanan başarı hikayelerini okuyup sizde oylarınızla destek verebilirsiniz. Tüm operatörlerden ALT yazıp boşluk bırakarak desteklemek istediği adayın SMS Kodunu yazıp 3969′ a kısa mesaj göndererek destek olabilecektir.
 
Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında bu yıl 6. sı düzenlenecek olan Altın Ambulans Sağlık Ödülleri yarışmasında Hatay İlini temsilen Paramedik dalında iki 112 çalışanı İnayet Motuk Afrin'deki hikayesi ile Tuba Ergüt ise tek başına sürücüsüne müdahale etmesi hikayesi ile desteklerinizi bekliyor.
 
Başarı hikayelerine www.altinambulans.org adresinden "paramedik" kategorisinden ulaşabilirsiniz.
 
Daha önce yılın doktoru ve yılın hemşiresi kategorisinde Hatay'a iki altın ambulans geldi.
 
Hatay'a 1. Altın Ambulans Ödül Töreni Yılın Hemşiresi Kategorisinde Nurşen Özayar ile 2016 yılında ise 3. Altın Ambulans Sağlık Ödülleri Yılın Doktoru Kategorisinde Dr. Ufuk Bayraktar Hatay’a altın ambulans getirmişlerdi.
Şimdi sıra 2019 Altın Ambulans Ödülünü Hatay’a kazandırmakta.
 
SMS oylaması 12 Mart 2019 tarihinde saat 23:59'da sonlanacaktır.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar