Skip Navigation Links

Kulüp Başkanı Ahmet İbin, 'İskenderun Spor Ruhunu Yaşatacağız'

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Ligi Play-Off karşılaşmaları öncesinde Turuncu Mavili ekip Körfez İskenderun Spor'un

Kulüp Başkanı Ahmet İbin, 'İskenderun Spor Ruhunu Yaşatacağız'

Spor   A+a-

çiçeği burnunda yeni Başkanı iş adamı Ahmet İbin, İskenderun Spor ruhunu yaşatacaklarını söyledi.
 
İskenderun bölgesinde faaliyetlerini sürdüren İbin Miray Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi yönetim kurulu Başkanı ve Körfez İskenderun Spor'un Kulüp Başkanlığına getirilen iş adamı Ahmet İbin, Turuncu Mavili ekibe kucak açtıklarını belirterek, "Yıllarca Türk futboluna başarılı futbolcular yetiştiren İskenderun Spor'u eski günlerine getirmek için kampanya başlatmış durumdayız. Biz şirket olarak K. İskenderun Spor'a her türlü destek vermeye hazırız. Turuncu Mavili takımımızın deplasman masraflarını karşılamak için aracımızı tahsis etti. Diğer karşılaşmaya kadar aracımızı Turuncu Mavili renkte ve takımızın resmi ile süsleyeceğiz" dedi.
 
Esnaflardan Yardım Kampanyası
 
Turuncu Mavili renkli İskenderun Spor'u eski günlerine getirmek isteyen bazı esnaflar, takıma destek olmak amacıyla kampanyalar başlattı. Körfez İskenderun Spor Genel Kaptanı Ahmet Sürer, "Körfez İskenderun sporumuza destek olunması için kombine biletleri hazırladık. Esnafların yapacağı bağış miktarlarını basın yolu ile her 15 günde bir açıklayacağız" dedi.
 
İlk Maç Çarşamba Günü
 
Hatay Süper Amatör Liginde Play-Off müsabakasında mücadele eden Körfez İskenderun Spor, ilk maçını çarşamba günü saat 15.00 da deplasmanda Reyhanlı Belediye Spor ile karşılaşacak.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet