Skip Navigation Links

Dündar Yaşar, Babasının İzindeyse Yapar!

Konarlı’ya Taziye Evi Yaptırmak İstiyor…

Dündar Yaşar, Babasının İzindeyse Yapar!

Arsuz   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesi Karaağaç Konarlı Mahallesi’nde muhtar adayları en az belediye başkan adayları kadar çalışıyor.
En fazla muhtar adayının bulunduğu Konarlı Mahallesi, en kalabalık nüfusa sahip ve de siteleri de sınırlarında olduğundan muhtar adayları vaatleriyle dikkat çekiyor.
Konarlı Muhtar Adayları arasında öyle bir isim var ki, görevi babası Rasim Yaşar’dan devralmak için mücadele eden Dündar Yaşar, canla başla muhtarlık yarışını kazanmak için çalışıyor.
Geçmiş yıllarda muhtarlık yarışını kazanır kazanmaz hasta nakil ambulansı ve bin metrekare mezarlık yeri bağışı, tüm trafoların yenilenmesi sözünü yerine getiren Karaağaç Mahallesi Muhtarı Rasim Yaşar’ın oğlu Dündar Yaşar, “Babamın izindeyim” diyor.
2014 seçimlerinde Arsuz ilçesinde oy potansiyelinin 3’te birine tekabül eden Karaağaç Mahallesi’nde seçimi kazanan Rasim Yaşar, oğlu Dündar Yaşar’ı destekliyor ve her konuda yardımcı oluyor.
Dündar Yaşar yaptığı açıklamada, geçmişte babası Rasim Yaşar’ın vaat edip de hayata geçirdiği hasta nakil ambulansı ve bin metrekare mezarlık yeri, elektrik trafolarının yenilenmesi gibi bir çok hizmetlerinin, kendisinin döneminde de Taziye Evi projesi ile süreceğini söyledi.
Geçmişte babası Rasim Yaşar’ın gerçekleştirdiği hizmetlere ilave olarak kısa vadede bir Taziye Evi projesini hayata geçireceğini belirten Dündar Yaşar, nüfus yoğunluğu nedeniyle her ara sokak ve cadde kenarında bir cenaze çadırı uygulamasına son vereceğini, mahalle halkının acılarını yaşarken, taziyeleri kabulünde yazın serin, kış aylarında da sıcacık bir ortama kavuşacağını ifade etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet