Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu; “Birlikte Güçlüyüz, Birlikte Kazanacağız”

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu,

Şahutoğlu; “Birlikte Güçlüyüz, Birlikte Kazanacağız”

Politika   A+a-

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte Fener Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti.
Esnafa hayırlı işler, bol kazançlar dileyen Şahutoğlu, önümüzdeki yerel seçimler için destek istedi. Esnafların yakın ilgisiyle karşılanan Şahutoğlu’nu, yolda karşılaştığı vatandaşlar da sevgiyle kucakladı.
“Hizmet için varız, hizmet için yola çıktık, desteğinizi bekliyoruz” diyen Şahutoğlu’na esnaf ve vatandaşlar da; “Seninle gurur duyuyoruz, tek şansımız sensin, desteğimiz sizinle, kayıtsız şartsız sizinleyiz, Allah beraberinizde olsun” diyerek açık desteklerini gösterdiler.
Esnaf ve vatandaşların bu coşkulu kucaklamaları ve destekleriyle enerji depolayan Şahutoğlu, Şampiyon Filtre’yi de ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.
Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz ve yönetimi tarafından karşılanan Şahutoğlu burada çalışanlara hitap etti.
Çalışanlara emeklerinden ötürü teşekkürlerini ileten Şahutoğlu, kentin her noktasına, her kesime, eşit, hakkaniyetli, adil, vicdanı ve ihtiyaç sırasına göre hizmet üretmenin gayreti içerisinde olacaklarını vurguladı.
Belediyenin mevcut hizmetlerinin yanı sıra, kentin ruhuna dokunacaklarını ifade eden Şahutoğlu, şehrin kültürel dokusu ve sosyal hayatını geliştirecek projeleri hayata geçireceklerinin altını çizdi.
İskenderun’un demir-çelik ile anıldığını ve bu kapsamda bir demir-çelik müzesini kente kazandıracaklarını da sözlerine ekleyen Şahutoğlu, belediye yetkisi olmayan hizmetlerde de arabulucu olara görev yapacaklarını belirtti. Şahutoğlu, sağlık ocağı, okul talebi, elektrik sorunları gibi belediyenin yetkisinde olmayan hizmetleri, ilgili kurumlarla diyaloga girerek, sorun çözen bir zihniyeti İskenderun Belediyesinde hakim kılacaklarını söyledi. Fabrika çalışanlarının sorularını da yanıtlayan Şahutoğlu; “Birlikte güçlüyüz, birlikte kazanacağız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, ardından FMS Form Metal Sanayi, Ceylan İnşaat Taahhüt ve Sanayi Limited Şirketi, Belediye İtfaiye Müdürlüğü, Modernevler Dolmuşçular Derneğini ve İSDER’i de ziyaret ederek, projelerini anlattı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş