Skip Navigation Links

Hacıahmetli’nin Hazine Arazileri Sorunu Çözüme Kavuşacak…

Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, uzun yıllardır çözüm bekleyen Hacıahmetli halkına söz verdi:

Hacıahmetli’nin Hazine Arazileri Sorunu Çözüme Kavuşacak…Web
TV

Arsuz   A+a-

 Yeni katılımlarla yoluna emin adımlarla devam eden Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, uzun yıllardır çözüm bekleyen Hacıahmetli halkına söz verdi:
 
Hacıahmetli’nin Hazine Arazileri Sorunu Çözüme Kavuşacak…
 
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, çalışmalarına Hacıahmetli Mahallesi’nde devam etti.
Hacıahmetli ziyareti öncesi destek toplantısı düzenleyen İşadamı Faiz Kaya’nın evine misafir olan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, sevgi ve muhabbetle kucaklandı ve tam destek sözüyle de keyiflendi.
Gözcüler Mahallesi Meclis Üyeleri Mehmet Altun, Sinan Kirmit, Oktay Ulus ve Serdem Gümüş ile diğer meclis üyelerinin de hazır bulunduğu, İşadamı Faiz Kaya ve İşadamları Rasim Gümüş, Münir Ayran, Hikmet Uz, Sami Horoz, Ali Uz, Nurettin Çelik ve Cemil Çelik’in Necim Bozkurt’a desteklerini ifade ettikleri buluşma Arsuz’un geleceği adına umut verdi.
Akçalı Mahallesi’nde Gökpınar ailesinin büyüğü Şemsettin Gökpınar’ın evine konuk olan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, geniş bir ailesi olan Şemsettin Gökpınar, kardeşleri Edip Gökpınar ile Yusuf Gökpınar’ın destek sözlerini alarak, verilen bu desteklerle Arsuz halkını mahçup etmemek için hizmet üreteceklerinin sözünü verdi.
Düzenlenen destek toplantılarının ardından yüksek moral ve motivasyonla meclis üyeleriyle birlikte Hacıahmetli Mahallesi’ne çıkarma yapan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, mahalle sakinlerine projelerini, ilçeyi çıkmaz sokaktan kurtarmanın yollarını anlattı.
Hazine arazileriyle ilgili uzun yıllardır sıkıntıları bulunan Hacıahmetli Mahallesi sakinlerinin sorunlarının çözümünü sağlayacağını belirten Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, “Hiçbir sorun çözümsüz değildir. İzlenen yol, doğru adım çok önemlidir. Ben bu sorunların hepsini sizlerin de desteğiyle çözerim. Hacıahmetli halkımızın Milli Emlak kurumumuzla ilgili sorunlarını ilgili makamlara taşıyacağım” dedi.
Hacıahmetli Mahallesi Muhtarı İsmail Kıra da yaptığı konuşmada, vatandaşın sadece seçimden seçime gidildiği söylemini AK Parti için kabul etmedeğini, 24 Haziran seçimleri sonrası mahalleyi ziyaret eden tek milletvekili olarak AK Parti Hatay Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdülkadir Özel olduğunu hatırlatarak, “mahallede anlatılan tüm sorunların çözümünü de 1 hafta gibi kısa sürede çözerek, çözüm odaklı bir yönetim anlayışına sahip olduğunu ispatladı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Artık boş laf duymak değil, sorunlara kesin çözüm üretecek bir anlayışın ilçe belediyesinde de olmasını istiyoruz” diyerek mahalle sakinlerine mesaj verdi.
Büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, yapabileceği işlerin sözünü verdiğini, boş laf üretmenin karakterine ters olduğunu hatırlattı.
Arsuz Samandağ yolunun açılmasının büyük önem taşıdığını belirten Necim Bozkurt, ilçe halkını hak ettiği hizmetlere kavuşturarak işsizliğe de çözüm üreteceklerini anlattı.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Arsuz’a büyük önem verdiğine dikkat çeken Necim Bozkurt, turizm yatırımlarıyla birlikte Arsuz’da işsizliğin biteceğini de sözlerine ekledi.
 
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt konuşmasının devamında, ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve devlet yatırımlarını içeren projelerini şöyle aktardı: “Arsuz Samandağ sahil yolunun açılmasıyla ilgili 3 ay önce girişimlerde bulunduk ve 6 ekiple çalışmalar başladı.
Arsuz’a devlet hastanesi projesi bitme aşamasında bir buçuk ay sonra 50 yataklı devlet hastanesi ihalesi yapılacak. Arsuz okuma potansiyeli yüksek olan bir ilçemiz ama bütün ilçelere nitelikli okul verildi Arsuz’a verilmedi. Arsuz’a iki tane yüksekokul yapılacak. Biri sağlık yüksekokulu diğeri turizm yüksekokulu olacak.
10 gün önce spor bakanımız geldi, Arsuz’a 3 tane spor kompleksi sözünü aldık. 2 tane mühendis görevlendirdim, karaağaç ve uygun olan yerlere yapılacaktır. Peyzaj ile ilgili Arsuz sahil düzenleme projemiz ise sahile en dar noktası 70 metreden az olmamak kaydıyla 10 metre yaya yolu, 3 metre bisiklet yolu, lokantalar, çay bahçeleri, kafeler, duşluk ve tuvaletler yapılacak. Turizm Bakanı’na 2 tane proje sundum, hem 1500 kişilik kültür ve sanat merkezi hem de denizi doldurmak için gereken izinleri istedik. Uygun mahallelere mesire ve millet bahçeleri yapılması projelerimizin arasındadır.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hacıahmetli’nin Hazine Arazileri Sorunu Çözüme Kavuşacak… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet