Skip Navigation Links

Necim Bozkurt TGK Başkanı Bağdu’yu Ziyaret Etti

Ak Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Genel Başkanı Kasım Bağdu’yu ve Hatay il yönetimini ziyaret etti.

Necim Bozkurt TGK Başkanı Bağdu’yu Ziyaret Etti

Politika   A+a-

Seçim Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt STK ları da ziyaret etmeye devam ediyor.
Türkiye’nin 55 İlinde gençlik çalışmaları ve sosyal sorumluk projeleri ile adından çokça söz ettiren Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Kasım Bağdu’yu ve Hatay İl Yönetim Teşkilatını Ziyaret ederek gençlerin her zaman destekçisi olacağını ve gençler için nice güzel projeler yapacağını dile getirdi.
 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden konseyin vizyon ve misyonunu anlatan Bağdu şunları söyledi: “Gençler her platformda kendilerini ifade etmeleri gerekir. Sosyal olmalı ve sosyal aktiviteler ile her alanda ilgilenmeli. Gençler için bu çok önemli. Çünkü geleceğimizin temel kaynağı gençlerdir. İyi eğitim almış gençler Ülkemiz ve Milletimiz için faydalı yararlı bir birey olur. Bu felsefe ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun için bizlere tecrübelerini aktarabilecek böyle yöneticilerin olmasından memnuniyet duyarız.” dedi.
Bozkurt ise şu ifadelerde bulundu: “Geleceğimizin teminatı gençlerdir. Bizlerde bunun için her zaman her şeyi yapmaya hazırız. Su sporları ile ilgili çalışmalarımız olacak. Daha yararlı çalışmaları Türkiye Gençlik Konseyi ile birlikte güzel ve sosyal projeleri yapmak için hazırız. Gençlere yararlı çalışmalarımızı turistik İlçemiz Arsuz’da hayata geçirmek istiyoruz.” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet