Skip Navigation Links

Hayallerinizi Canlandırın!

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Kıraç ve İnşaat Mühendisi Mehmet Yılmazlar tarafından temelleri atılan 2M İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt firması Hata

Ekonomi   A+a-

 
 
Eviniz Var, Ya EKB’niz ?
 
İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Kıraç ve İnşaat Mühendisi Mehmet Yılmazlar tarafından temelleri atılan 2M İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt firması Hatay’da bir ilki başararak bir iş kolunda aynı anda hizmet vermeye başladı. “Hayallerinizi Canlandırın” sloganı ile müşterilerini büyüleyen firma yetkilileri yine Hatay’da bir ilk olan mevcut binalar için düzenlenen Enerji Kimlik Belgesi de verebiliyorlar.
 
Sınır Tanımayan Hizmet!
 
2009 Yılında temelleri atılan 2M İnşaat, 2011 yılında tamamen kullanıcıya hizmet vermeye başladı. Kentsel ölçekten iç mekan düzenlemesine, danışmanlıktan, dış cephe izolasyon uygulamasına (mantolama), gayrimenkul değerlemeden, Enerji Kimlik Belgesi uzmanlığına, emlak alım-satımından her türlü taahhüt işine kadar uzanan bir yelpaze içinde mesleki faaliyetlerini sürdüren 2M İnşaat başarısını her geçen artırıyor.
Profesyonel bir ekiple hizmet veren 2M İnşaat kurucuları Mehmet Kıraç ve Mehmet Yılmazlar asıl hedeflerinin kesinlikle müşteri memnuniyeti olduğunu dile getiriyorlar. Türkiye’de yeni yeni yaygınlaşan ve devlet tarafından zorunlu hale getirilen Enerji Kimlik Belgesi konusunda 2M İnşaat mevcut binalar konusunda Hatay’da hizmet veren tek kuruluş. Enerji Kimlik Belgesi’nin yasal bir zorunluluk olduğunu savunan İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Kıraç, “Enerji Kimlik Belgesi (EKB), asgari olarak binanın enerji ihtiyacı ve enerji tüketim sınıflandırması, yalıtım özellikleri veya soğutma sistemlerinin verimi ile ilgili bilgileri içeren belgedir. EKB bir binanın tamamı için düzenleneceği gibi bir daire veya müstakil konut içinde düzenlenebilir. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş danışmanlık firmaları tarafından düzenlenen EKB elektrik, doğalgaz vb. kaynakların tüketim miktarları hususunda iyi, orta ve kötü durumda ki birbirinden ayıran belgedir. Düzenlenmesi hem bir yasal zorunluluk hem de müşterilerin ve bina sakinlerinin bilinçlendirilmesi için önemli bir materyaldir. 2M İnşaat olarak firmamız Bayındırlık ve İskan Bakanlığı yönetmelikleri doğrultusunda, hem yeni hem de mevcut binalar için Enerji Kimlik Belgesi düzenleme yetkisine sahiptir” dedi.
 
 
“Uzmanlık ve Köklü Deneyimle Hizmet Veriyoruz!”
 
Yaptıkları her yeni projenin altına imzalarını atmaktan gurur duyduklarını dile getiren İnşaat Mühendisi Mehmet Yılmazlar ise, “Her gün gelişen dünyamızda 2M İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt olarak müşterilerimizin yaşam kalitesini yükseltecek, sektörel anlamda her girişimimizde aynı üstün uzmanlık ve köklü deneyimle hizmet veriyoruz. Tamamladığımız her yeni projenin altına gururla imzamızı atarken, bunun yaşama ve yaşamı hep daha iyiye götürmeyi hedefleyen, kurumsal birikimimize yepyeni değerler kattığına inanıyoruz. İlkemiz, topluma hizmet etmek ve ülkemizin refahına sonsuz önem vermektir. Müteahhitlik; her şeyden önce, projelerin özündeki yaratıcılığa bağlılık duymayı, saygı göstermeyi gerektirdiğinden yola çıkılan ilk nokta hayaller ve projeler üzerine olmuştur. Bu bağlamda projelerle fikri hayalden gerçeğe taşırken sergilenecek söz konusu duyarlılıktır. Her zaman daha iyisi için ayallerinizi canlandırın diyoruz” dedi.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet