Skip Navigation Links

Kewin Bebeğin Hediyesi Başkan Necim Bozkurt’tan…

Kewin Bebeğin Hediyesi Başkan Necim Bozkurt’tan…

Kewin Bebeğin Hediyesi Başkan Necim Bozkurt’tan…Web
TV

Arsuz   A+a-

 Seçim çalışmalarına Karaağaç Hatun Mahallesi’nde devam eden AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, halkla kucaklaşırken kendisini dinlemeye, desteklemeye gelen ailenin bebeğini sevdi ve çeyrek altın takarak tebrik etti.
Başkan Bozkurt, tatlı gülücükleriyle karşılık veren Kewin bebeği sevdikten sonra ailesiyle sohbet etti ve desteklerinden dolayı teşekkür etti ve cüzdanından çıkardığı çeyrek altını taktı.
Ak Parti Arsuz Belediye Meclis Üyesi Adayı Sinan Kirmit’in ablası Gönül Kömürcü’nün torunu olduğu öğrenilen Kewin bebek, seçim meydanında çeyrek altın hediyesini kaptı.
Simya Koleji’nde Rehber Öğretmen Sercan Kömürcü ile Doğa Koleji’nde İngilizce Öğretmeni olan İpek Ekenel Kömürcü, AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a hediyesi için teşekkür ettiler ve her zaman destek olacaklarını ifade ettiler.
Torunları Kewin’a takılan hediye için teşekkür eden Gönül-Süleyman Kömürcü çifti, Başkan Bozkurt’un yerel seçimlerden zaferle çıkarak Arsuz Belediye Başkanı olması için sonsuz destek verdiklerini ifade ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kewin Bebeğin Hediyesi Başkan Necim Bozkurt’tan… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet