Skip Navigation Links

Karaağaç’ta Necim Bozkurt’a Sevgi Seli…

Gerçekçi Projeler, İnsan Odaklı Yatırımlar ve Kalkınma Vaatediyoruz…

Karaağaç’ta Necim Bozkurt’a Sevgi Seli… Web
TV

Arsuz   A+a-

 AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Karaağaç’ta halkla kucaklaştı.
Karaağaç’ta, Konarlı, Övündük, Şarkkonak, Hatun ile Nardüzü Mahallesi’nde yoğun çalışmalar yapan, halkla kucaklaşan, projelerini, devlet yatırımlarını, büyükşehir belediyesinin sunacağı hizmetleri anlatan AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, “Ceketimi Assam Kazanırım Dönemi Kapanmıştır” diyerek, Arsuz ilçesinin tercihini hizmetten, kalkınmadan, yatırım ve istihdamdan, çocukların ve gençlerin geleceğinden yana kullanacağına olan inancını ifade etti.
Her yaş grubundan vatandaşın sevgi ve ilgisine, verdiği desteğe layık olmaya, onları utandırmamaya gayret edeceğini belirten Necim Bozkurt, Atatürkçü, Laik, Cumhuriyet sevdalısı, vatanına ve milletine bağlı bir hizmet adamı olarak Arsuz ilçesinde herkesi kucaklayan, dinleyen ve anlayan, çözüm üreten bir belediye başkanı olacağını her sohbetinde altını çizerek ifade etti.
Çamur ve çukurlardan aylardır dert yanan, kimsenin dinlemediği, yapılan altyapı hizmetini ‘Lütufmuş gibi’ sunan büyükşehir belediyesine tepkilerini ve halkın sorunlarını dinleyen Necim Bozkurt, halkın çamur ve çukura mahkum edilmesinin çağ dışı olduğunu belirterek, “Böyle bir belediyecilik anlayışı olmaz. Sana destek vermiş, oy vermiş veya vermemiş halkını altyapı ve kanalizasyon çalışması yaparken eziyet etmek çağdışı bir uygulama. Kazılan, boruları döşenmiş, testleri yapılmış yerlerde geçici olarak kalın ve sert dolgu malzemeleriyle kapatarak yolların bakımı yapılabilir. Tüm işlemler bittiğinde zaten asfalt yapılır. Çukur ve çamur eziyeti bizim dönemimizde son bulacak tüm halkımız rahat olsun” dedi.
Karaağaç’ta ham projelerini anlatan hem de beklenti ve talepleri dinleyen Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, her noktasında birikmiş onlarca sorunu bulunan Karaağaç bölgesinde, engelli vatandaşların önündeki tüm engelleri kaldıracak Engelsiz Kent projesi, yaşam alanları, sosyal tesisler, çocuklar için oyun alanları, spor tesisleri, sahil düzenlemeleri, kültür merkezleri yapılarak 24 saat canlı ve hareketli bir hayat sunmak isteklerini ifade etti.
Sözleri alınmış, projeleri yapılmış, ihalesi ve ödeneği tamamlanmış devlet yatırımlarını anlatan Necim Bozkurt, Arsuz Samandağ yolunun açılmasının bölgeye sunacağı katmadeğere dikkat çekerek, özellikle sahil düzenlemeleriyle de tüm mahallelerin çevre il ve ilçelerin ilgi odağı olarak ekonomik kalkınmayı sağlayacağına vurgu yaptı.
Karaağaç halkının bugüne kadar ötelenmiş sorunlarının çözümüne talip olduklarını ifade eden Başkan Bozkurt, ‘seçimden sonra değil hemen şimdi’ diyerek seçilmeden önce aday kimliğiyle ilçeye kazandırdığı devlet yatırımları ve projeleri aktardı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Karaağaç’ta Necim Bozkurt’a Sevgi Seli…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet