Skip Navigation Links

Belen'e Hizmet İçin Buradayız!..

Gül: 'Biz tüm Belen halkını kucaklayacağız'

Belen'e Hizmet İçin Buradayız!..Web
TV

Belen   A+a-

 Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı MHP’li İbrahim Gül, ilçeyi her alanda yeniden yapılandırmak için, gerek imar, gerekse turizmden hak edilen payı almaya çalışacaklarını belirterek “Biz tüm Belen halkını kucaklayacağız” dedi.
31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Kıcı Mahallesi’nde düzenlenen ev toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Belen Belediye Başkan adayı İbrahim Gül’e Meclis üyesi adayı Kıcı Mahallesi eski muhtarı Şit Mülayim ve Ak Parti İlçe Başkanı Enis Göçmen, partililer eşlik etti.
 
 
 
Kalabalık vatandaş topluluğunun bulunduğu ev toplantısında konuşan Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan adayı MHP’li İbrahim Gül, ilçede özellikle trafikte tehlikeli noktalar olarak bilinen yerlerin düzeltilmesine önem vereceklerini ve bu hizmeti öncelediklerini söyledi.
 
 
 
Seçim süreci içerisinde her hafta bir bakanı ağırlayacaklarını da dile getiren İbrahim Gül, Belen’deki yapılaşmayı yeniden düzenlemek kentsel dönüşüm için Çevre ve Şehircilik Bakanından söz aldıklarını da ifade eden Gül “İlçemizi daha yaşanabilir bir yapılaşmaya gideceğiz. İnsanlarımızı mağdur etmeden, bu dönüşümü gerçekleştirmek arzusundayız. Ayrıca Belen’de tarihi değerlerimizi de restorasyonlarla, hem yeniden ayağa kaldırıp ecdat mirasını koruyacağız, hem de Hatay turizmine katkı sunması için bir çalışma yapacağız. Özellikle Bakras kalesini restora etip, yolunu yaparak turistik ziyaretlere açacağız” diye konuştu.
 
 
 
Belen halkı arasında birlik ve beraberliği tesis etmek istediklerini de vurgulayan İbrahim Gül “Seçim demokratik bir mücadele, bunu kavgaya, dargınlığa dönüştürülmemesini istiyorum. Özellikle sizlerden de muhtarlık seçimleri ile adaylık yarışının insanların arasını açmamasını talep ediyorum. Bu süreci bir şölen ve birlik beraberlik içerisinde tamamlamak gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca ‘beka süreci’ için biz buradayız. Genel Başkanımız bizi buraya layık gördü, biz hiçbir zaman nefsimize yenilmedik. Belen’e hizmet için buradayız. Bütün Belen halkını kucaklayacağız” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Belen'e Hizmet İçin Buradayız!.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet