Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Seyfi Dingil’den Belediye Meclis Üyelerine Plaket

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye meclis üyeleri ile birlikte İskenderun halkına en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirtti.

Seyfi Dingil’den Belediye Meclis Üyelerine Plaket

Yerel   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye meclis toplantısı sonrasında belediye meclis üyelerine plaket takdim etti.
Halka Hizmet İçin Çalıştık
Belediye meclis salonunda düzenlenen törende konuşan Başkan Seyfi Dingil,” “5 yıllık bir dönemin yaklaşık bir ay sonra sonuna gelmiş olacağız. İskenderun için hep beraber İskenderun Belediye Meclisinde AK Parti grubu, CHP Grubu ve Milliyetçi Hareket Partisi grubu meclis üyeleri olarak hizmet ettik inşallah halkımıza. Hepimizin ortak amacı bölge halkına en iyi hizmeti vermek oldu. Her zaman meclis üyelerimizin görüşlerini düşüncelerini önerilerine dinledik. Sorunlara ortak akıl çerçevesinde çözüm aradık” dedi.
Hepinize Teşekkür Ediyorum
Başkan Seyfi Dingil,”Bu 5 yıllık dönemdeki hizmetler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir birliktelik ve uyum oldu. Biz İskenderun’un menfaati olduğu zaman hep beraber, bir ve beraber olmayı, hep aynı şeyi seslendirmeyi ilke edindik. Burada da İskenderun kazanmış oldu.”diye konuştu.
Konuşmaların ardından İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından meclis üyelerine plaket takdimi yapılarak, hatıra fotoğrafı çektirildi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar