Skip Navigation Links

Arazileriniz Değerlenecek Sakın Satmayın!!!

Arsuz’un önümüzdeki yıllarda büyük bir kalkınma hamlesi yaşayacağını belirten Necim Bozkurt vatandaşı uyardı

Arazileriniz Değerlenecek Sakın Satmayın!!!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz’un önümüzdeki yıllarda büyük bir kalkınma hamlesi yaşayacağını belirten Necim Bozkurt vatandaşı uyardı:
Arazileriniz Değerlenecek Sakın Satmayın!!!
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Arsuz Samandağ yolunun açılmasıyla birlikte kalkınmadan, gelişmeden, yatırımlardan en büyük payı alacak, Kale, Işıklı, Tatarlı, Tülek, Konacık, Haymaseki, Avcılarsuyu ve Arpagedik Mahallelerini ziyaret ederek  çalışmalarını sürdürdü.
Ziyaretlerde AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, MHP Arsuz İlçe Başkanı Adem Koçloğ, Kadın Kolları Başkanı Leyla Aslan, Gençlik Kolları Başkanı Burak Gök ve meclis üyeleri tam kadro hazır bulundu.
Gittiği her mahallede vatandaşlar tarafından sevgi ve muhabbetle, dualarla karşılanan ve kucaklanan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, “sorunlar karşısında çaresiz oturmak için değil, çözüm üretmek, Arsuz’u çıkmaz sokaktan kurtarmak, halkın refah seviyesini yükseltmek için geliyoruz” dedi.
Gün içerisinde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde, “Arazileriniz, gayrimenkulleriniz çok değerlenecek, sakın satmayın!” uyarısı yapan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Arsuz Samandağ yolunun açılmasıyla birlikte bölgenin fazlasıyla değerleneceğini hatırlattı.
Arsuz’un kalkınması, gelişmesi, bugüne kadar hasretle beklediği önemli projelerle buluşmasına az bir süre kaldığını belirten Başkan Bozkurt, Arsuz Samandağ yolunun açılmasıyla birlikte bölgenin yatırımcıların ilgi odağı olacağına dikkat çekti.
Kale, Işıklı, Tatarlı, Tülek, Konacık, Haymaseki, Avcılarsuyu ve Arpagedik Mahallelerinin belediye hizmetlerden mahrum kaldığı, unutulduğu dönemin biteceğini belirten Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, sadece ekonomik kalkınmaya değil, eğitim, sağlık, spor, sosyal ve kültür faaliyetlerine de eğilerek tüm okulların akıllı sınıflara kavuşacağını, spor tesislerinin yaygınlaşacağını, sağlık hizmetlerinin daha ulaşılabilir olacağını müjdeledi.
Başkan Bozkurt, 6 Mart Çarşamba günü saat 17.00’da Arsuz’daki 34 mahallenin tüm muhtar, muhtar adayları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile kanaat önderlerinin katıldığı bir çalıştay düzenleyerek, ilçenin sorunlarını, geleceğini ve herkesin fikirlerini alacaklarını belirterek, Arsuz’u ortak akılla yönetmeye talip olduklarını ve bunu da başaracaklarını söyledi.
Her mahallenin sorunlarını ayrı ayrı not alan ve çözüm üretmek için de girişimlerini yapan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Konacık Mahallesi’nde balıkçıların sorunlarını dinledi ve çözüm üreteceklerinin sözünü verdi.
Tülek Mahalle Muhtarı İsa Başeğmez’in yapımı devam eden caminin çatısı için talep ettiği kaplama malzemelerinin siparişini anında veren Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, ilçedeki cami, kilise ve türbelerin tüm temizlik, bakım ve onarımının belediye tarafından yapılarak, halkın ibadetini rahat ve huzurlu bir şekilde yapmasını sağlayacaklarını da ifade etti.
Özellikle Arpagedik Mahallesi’nde evleri hazine arazisi üzerinde olduğu için tapularına kavuşamayan vatandaşları dinleyen Necim Bozkurt, Arsuz ilçesinin bir çok mahallesinin önemli bir sorunu olan Hazine arazileri konusunu kökten çözmek için tüm girişimlerin yapılacağını ve sonuca giderek vatandaşı tapusuna kavuşturacaklarının sözünü verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arazileriniz Değerlenecek Sakın Satmayın!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet