Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu; “Bu Şehri Hep Birlikte Güzel Yarınlara Taşıyacağız”

Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Tüm Yerel Hizmetler Sendikası yöneticileriyle seçim ofisinde bir araya geldi.

Şahutoğlu; “Bu Şehri Hep Birlikte Güzel Yarınlara Taşıyacağız”

Politika   A+a-

 Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Tüm Yerel Hizmetler Sendikası yöneticileriyle seçim ofisinde bir araya geldi.
Tüm Yerel Hizmetler Sendikası Basın ve Hakla ilişkiler Sorumlusu Hüseyin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, kente hizmet noktasında fikir teatisi yapıldı.
İskenderun’a ve İskenderunlulara hizmet etme konusunda üzerlerine düşen her türlü çalışmaya yapmaya hazır olduklarını ifade eden Hüseyin Yıldız; “Bizler sadece çalışanların değil temsil edeceğimiz belediyenin de çıkarlarını koruyacak çalışmalar yapıyoruz” dedi.
 
İskenderun kültür, kardeşli ve medeniyet şehri olduğunu hatırlatan Şahutoğlu; “Kent insanının tamamına sahip çıkan, herkesi kucaklayan, şehirde huzurlu ve güvenli yaşamın teminatı olacak yöneticilerin İskenderun yönetiminde yer alması gerekir. Bizler emek en yüce değerdir diyen bir zihniyetin temsilcileriyiz. Örgütlü yapı, insanların emeğinin, özlük haklarının savunulması açısından vazgeçilmezdir.
Bu şehirde yapılan hizmetler işbirliği içinde yapılmalı. Yönetici ve emekçilerin ortak aklıyla hareket edilmeli. Biz bu şiarla yola çıktık. Projelerin üretilmesi, hizmetlerin halka ulaştırılması noktasında şehrin tüm dinamiklerine sorumluluk düşüyor. Ortak akıl her zaman çok daha iyi projelerin, hizmetlerin hayata geçirilmesinin önün açar. Bu şehri hep birlikte güzel yarınlara taşıyacağız” şeklinde konuştu.
Sendika temsilcileri de yaşanan sıkıntıları anlatarak, çözüm yolları konusunda fikirlerini paylaştılar.
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, gün içerisinde ayrıca Eğitim İş İskenderun Şubesi, Kamu-Sen, Sakarya Mahallesi Dolmuşçular Kooperatifi’ni de ziyaret ederek hedef ve projelerini anlattı, sıkıntıları dinledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş