Skip Navigation Links

Başkan Bozkurt’tan Karaağaçspor’a Destek Ziyareti

Başkan Bozkurt’tan Karaağaçspor’a Destek Ziyareti

Başkan Bozkurt’tan Karaağaçspor’a Destek ZiyaretiWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Bölgenin gururu bereketli yıldız futbolcu tarlası, Karaağaçspor’u ziyaret eden AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, idmanda Başkan Nevzat İnan, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla biraraya geldi.
Arsuz’da spor faaliyetlerinin artırılması ve spor kulüplerinin sorunlarının çözümü için bir çok proje ürettiklerini belirten Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, daha seçilmeden Arsuz’a kazandırdığı 3 spor tesisinin müjdesini verdi.
Geçtiğimiz günlerde Hatay’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan aldığı 3 spor tesisi sözünü Arsuz Karaağaçspor Başkanı Nevzat İnan, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularla paylaşan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, belediye başkanlığını kazandığı takdirde spor kulüplerinin maddi ve manevi sorun yaşamayacağının sözünü verdi ve çocukların, gençlerin sporla içiçe bir yaşam sürmesini sağlayacaklarını söyledi.
Arsuz Karaağaçspor Başkanı Nevzat İnan da, Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve sporun ve sporcunun yanında olmanın, gelecek nesillerin mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi açısından önemli olduğunu söyledi.
Ziyaret, Necim Bozkurt tarafından getirilen baklavanın ikramı ve neşeli sohbetle devam etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Başkan Bozkurt’tan Karaağaçspor’a Destek Ziyareti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet