Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Necim Bozkurt İTSO’yu Ziyaret Etti

Ak Parti Arsuz Belediye Başkan adayı Necim Bozkurt İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Necim Bozkurt İTSO’yu Ziyaret Etti

Politika   A+a-

Seçim çalışmaları kapsamında İTSO’yu ziyaret eden ve projelerini anlatan Ak Parti Arsuz Belediye Başkan adayı Necim Bozkurt; “Şehrimizin en önemli sivil toplum kuruluşlarının başında gelen İTSO yönetimine, bölgemizdeki projelerin hayata geçirilmesi noktasındaki gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Daha önceki bilgi birikim ve tecrübelerimle Arsuz’u tarım ve turizm sektöründe Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri haline getirmek için ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Arsuz’da her türlü potansiyel var. Önemli olan bu projeleri hayata geçirmektir. Bizim hizmet anlayışımızda insanlarımıza iş ve istihdam sağlanması, yatmaktadır. Seçimlerin ilimiz Hatay ve ilçemiz İskenderun için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Bölgemizi sanayi ve turizm anlamında ikiye ayırabiliriz. Arsuz geniş coğrafi yapısı ile gerek tarım, gerekse turizm yönünden önemli bir potansiyele sahip ilçelerimizden biridir. Türkiye’nin en güzel sahillerine sahip olan Arsuz’un gelişmesi için el birliği ile hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Arsuz Belediyesince alt yapı çalışmalarının yanı sıra imar turizm, tarım sektörlerinin istenilen seviyeye ulaşmasını temenni ediyoruz. İTSO olarak projelerin hayata geçirilmesi noktasında uyum içerisinde çalışacağımızı ifade etmek isteriz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Ak Parti Arsuz Belediye Başkan adayı Necim Bozkurt’un ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyesi Raşit Özyurt yer aldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş